ιστορίες πριν τον ύπνο τον τελευταίο καιρό.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

ιστορίες πριν τον ύπνο τον τελευταίο καιρό. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

September 10, 2020 0 Von admin

Πίσω στο σχολείο? Επιστροφή στο ζουμ; Επιστροφή στο τραπέζι της κουζίνας; Έχω ακονίσει μολύβια και καθάρισα το καλοκαίρι από βότσαλα και ξυλάκια και μικροσκοπικά παπούτσια κούκλας από τα σακίδια. Ο Σίλας επιστρέφει στον παιδικό σταθμό αυτή την εβδομάδα, φορώντας μάσκα και γενναίο χαμόγελο. Μαύρος. Μαύρος. Μαύρος. Ο Κάλντερ έρχεται μαζί του, φλυαρεί και αναβοσβήνει στα άλλα μωρά που γεννήθηκαν σε μια πανδημική άνοιξη. Μαύρος. Μαύρος. Μαύρος. Στο σπίτι, η Φαίη περιμένει υπομονετικά να αρχίσει να μοιάζει με την πρώτη δημοτικού και ο Τζέιμς προετοιμάζεται για μια εικονική σχολική χρονιά, που διδάσκεται από ένα μικροσκοπικό γραφείο στο σπίτι που έγινε κολεγιακό εργαστήριο. (Εργαστήριο Τρίτο: Οι επιπτώσεις της χρήσης μάσκας προσώπου στον καρδιακό ρυθμό. Δεν είναι ακόμη στο αναλυτικό πρόγραμμα: Οι Επιπτώσεις της Πανδημικής Γονείας σε Γονείς και Παιδιά.) Είναι ένας πολύ περίεργος Σεπτέμβρης. Μαύρος. Μαύρος. Μαύρος.

Αλλά γιορτάζουμε με (και μαθαίνουμε από) νυχτερινές αναγνώσεις δύο νέων παιδικών βιβλίων που κυκλοφορούν αυτόν τον μήνα. ΧΤΥΠΟΣ καρδιας και Αναβοσβήνω! είναι επιστημονικά ποιητικά βιβλία μη μυθοπλασίας και έχουν γραφτεί από Doe Boyleαλλιώς γνωστό ως Grammy, αλλιώς γνωστό ως μαμά μου.

Το ζευγάρι των βιβλίων είναι μέρος του Albert Whitman & Company’s Imagine This! σειρά και είναι λυρικά και λαμπρά και γεμάτα επιστημονικά δεδομένα για να ικανοποιήσουν τα περίεργα παιδιά και τους γονείς τους. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν με τον συνδυασμό μας της εξ αποστάσεως και της προσωπικής μάθησης φέτος, τουλάχιστον ξέρω ότι τα παιδιά μου θα είναι καλά γνώστες των φυσικών επιστημών (και της ονοματοποιίας) χάρη στο Grammy.

Για να γιορτάσω τη μαμά μου και την επιστήμη, μαζί με τα γενναία παιδιά σχολικής ηλικίας, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους, χαρίζω ένα ζευγάρι υπογεγραμμένα αντίγραφα του ΧΤΥΠΟΣ καρδιας και Αναβοσβήνω! πάνω μου Ίνσταγκραμ σελίδα σήμερα. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής έχουν τελειώσει με αυτόν τον τρόπο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Εάν θέλετε να παραγγείλετε εγγεγραμμένα αντίγραφα δικά σας, μπορείτε να παραγγείλετε ΧΤΥΠΟΣ καρδιας και Αναβοσβήνω! απευθείας από το βιβλιοπωλείο της πόλης μου, RJ Julia. Η μαμά μου θα τα εξατομικεύσει μόνη της και θα ζητήσει από το κατάστημα να τα στείλει απευθείας. Διαφορετικά, βρες ΧΤΥΠΟΣ καρδιας και Αναβοσβήνω! στο τοπικό βιβλιοπωλείο σας (ή ζητήστε αντίγραφα για την τοπική βιβλιοθήκη σας!).