Μεταφορά γερανών φορτηγών και τι πρέπει να γνωρίζετε

0
Μεταφορά γερανών φορτηγών και τι πρέπει να γνωρίζετε

Η προετοιμασία είναι το κλειδί για την επιτυχή μεταφορά γερανών φορτηγού

Πραγματοποιήστε μια τεκμηριωμένη εκτίμηση κινδύνου
Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να χειριστείτε τον κίνδυνο μιας κατάστασης, είναι σημαντικό να πραγματοποιήσετε μια αξιολόγηση. Θα τεκμηριώσετε ποια βήματα λαμβάνονται ως απάντηση και πώς θα μπορούσαν να αποτύχουν, ώστε τα πράγματα να μην ξεφεύγουν ποτέ από τον έλεγχο ή να προκαλέσουν περιττό κακό.

Ιστότοποι και άτομα με ΜΑΠ (Εξοπλισμός Ατομικής Προστασίας)
Η ασφάλεια του πληρώματος σας είναι η ραχοκοκαλιά της μεταφοράς. Χωρίς την κατάλληλη προστασία, μπορεί να διατρέχουν κίνδυνο όχι μόνο κατά την προετοιμασία και την ολοκλήρωση των εργασιών, αλλά και κατά τη μεταφορά εάν μεταφέρετε βαρύ φορτίο. Η εστίαση στην τεκμηρίωση ΜΑΠ θα ενισχύσει το συνολικό σύνολο δεξιοτήτων αξιολόγησης, επειδή υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε τον εαυτό μας όταν εργαζόμαστε με επικίνδυνα φορτία και καταστάσεις.

Προσδιορίστε το βάρος και τις διαστάσεις του γερανού φορτηγού σας
Κάθε φορτίο ξεκινά με τη γνώση των διαστάσεων και του βάρους του φορτίου σας. Το ύψος, το πλάτος, το μήκος και το βάρος του γερανού φορτηγού σας είναι ζωτικός παράγοντας κατά τη μεταφορά του. Οι κανονισμοί DOT για τη μεταφορά περιστρέφονται γύρω από αυτές τις διαστάσεις. Επαληθεύστε τα προτού αρχίσετε να αποφεύγετε περιττά πρόστιμα, καθυστερήσεις ή ατυχήματα.

Επιθεωρήστε το φορτηγό και το ρυμουλκούμενο σας
Βεβαιωθείτε ότι το φορτηγό σας έχει επαρκή ισχύ για να ρυμουλκήσει το φορτίο και ότι το ρυμουλκούμενο σας είναι ικανό να χειρίζεται το βάρος του φορτίου. Ελέγξτε ότι το φορτηγό και το ρυμουλκούμενο σας είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ελαστικά, τα φώτα, τα φρένα, τα σημεία πρόσδεσης και τους υδραυλικούς σωλήνες. Οι βλάβες του εξοπλισμού μπορεί να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις, τραυματισμούς ή ακόμα και θάνατο. Εάν παρατηρήσετε τυχόν προβλήματα, αφιερώστε χρόνο για να τα αντιμετωπίσετε πριν βγείτε στο δρόμο.

Πώς να φορτώσετε έναν γερανό φορτηγού με ασφάλεια

1) Ορίστε καθήκοντα
Βεβαιωθείτε ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στη φόρτωση του γερανού φορτηγού έχουν εκπαιδευτεί σωστά. Όχι μόνο χρειάζεται να γνωρίζουν τι κάνουν, αλλά και πώς οι ενέργειές τους μπορεί να προκαλέσουν ζημιά ή τραυματισμό εάν εκτελεστούν ακατάλληλα.

καθορίζονται καθήκοντα φορτηγατζή

2) Βεβαιωθείτε ότι το τρέιλερ στο οποίο φορτώνετε είναι σε επίπεδο, επίπεδο έδαφος
Ένα κεκλιμένο τρέιλερ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ανατροπής που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν.

τροχόσπιτο

3) Να γνωρίζετε όλα τα εμπόδια στην περιοχή σας
Προσαρμόστε τη στρατηγική φόρτωσης για να αποφύγετε να χτυπήσετε κοντινά αντικείμενα και μετακινήστε τα πάντα σε ασφαλή απόσταση, αν είναι δυνατόν.

γερανός και φορτηγό

4) Βεβαιωθείτε ότι το φορτηγό σας μπορεί να αντέξει το φορτίο και ότι είναι σταθμευμένο και ασφαλές
Χρησιμοποιήστε τα χειρόφρενα και τα τάκους των τροχών στους μπροστινούς και πίσω τροχούς του ρυμουλκούμενου για να αποτρέψετε την ανεπιθύμητη κίνηση.

τσοκ τροχών

5) Ελέγξτε το κατάστρωμα του τρέιλερ σας
Βεβαιωθείτε ότι είναι όσο το δυνατόν καθαρότερο και έτοιμο να δεχτεί το φορτίο. Ένας καθαρός χώρος εργασίας έχει τα λιγότερα προβλήματα.

έλεγχος οδηγού

6.) Παρατάξτε και πλησιάστε το τρέιλερ, ευθεία

Χρησιμοποιήστε έναν εντοπιστή εάν η θέα σας εμποδίζεται. Οδηγήστε αργά το μηχάνημά σας στο κέντρο του τρέιλερ. Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα κατεβαίνει απαλά στο ρυμουλκούμενο για να αποφύγετε την καταστροφή του μηχανήματος ή του ρυμουλκούμενου. Αφού ανεβείτε στο ρυμουλκούμενο, βεβαιωθείτε ότι όλοι οι κάδοι και τα εξαρτήματα έχουν τοποθετηθεί προς το δάπεδο του τρέιλερ.

μεταφορά γερανού

7) Ασφαλίστε τον φορτηγό γερανοφόρο φορτηγό σας για μεταφορά

Όλα τα προσαρτήματα του εξοπλισμού, τα εργαλεία εργασίας και ο άλλος βοηθητικός εξοπλισμός πρέπει να κατεβάζονται και να ασφαλίζονται πριν από τη μεταφορά. Τραβήξτε τους βραχίονες και τους κάδους και στερεώστε τα στη θέση τους. Ασφαλίστε τα εξαρτήματα του εξοπλισμού (κλειδώστε όλες τις πόρτες, τα καλύμματα, τις πόρτες του χώρου αποσκευών και τα σημεία άρθρωσης). Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το κιβώτιο ταχυτήτων του μηχανήματος είναι ακινητοποιημένο και τα φρένα είναι κλειδωμένα.

Για πρόσθετη προστασία στον εξοπλισμό σας, μπορείτε να επιλέξετε να τον καλύψετε με μουσαμά ή να τον τυλίξετε με συρρικνωμένο περιτύλιγμα. Αυτό προστατεύει τον εξοπλισμό από βρωμιά, σκουπίδια και υγρασία στους δρόμους. Για εξοπλισμό με καπνοδόχο, φροντίστε να τον καλύψετε ώστε να μην μπορούν να εισέλθουν σκουπίδια. Χρησιμοποιήστε άφθονες και κατάλληλες συσκευές ασφάλισης (αλυσίδες, συνδετικά, ιμάντες και άγκυρες). Επιλέξτε τα κατάλληλα σημεία στερέωσης στο μηχάνημα και στο τρέιλερ.

Μόλις ασφαλιστεί το φορτίο, ελέγξτε τα πάντα για δεύτερη φορά. Μπορεί να είναι χρήσιμο να υπάρχει ένα σύστημα ελέγχου ασφαλείας όπου πολλά άτομα ελέγχουν το φορτίο, αντί να βασίζονται σε ένα μόνο άτομο.

γερανός φορτηγού με αρθρώσεις

8) Επαληθεύστε την ορατότητα του προγράμματος οδήγησης
Βεβαιωθείτε ότι ο οδηγός έχει καθαρή εικόνα του τι συμβαίνει γύρω του. Η τοποθέτηση του γερανού φορτηγού θα πρέπει επίσης να επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση του οδηγού και δεν πρέπει να τον εμποδίζει να εξέλθει από το όχημα ή να αποκτήσει πρόσβαση σε οποιαδήποτε απαραίτητα εξαρτήματα ή αξεσουάρ του οχήματος. Αυτό διασφαλίζει ότι ο οδηγός μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια το μηχάνημα και διατηρεί την εταιρεία σας συμβατή
Κανονισμοί DOT.

οδηγός

Γιατί να επιλέξετε το VeriTread;

Το VeriTread είναι η λύση σας για τη μεταφορά γερανού φορτηγού. Μπορούμε να παραδώσουμε τον φορτηγό σας σε οποιονδήποτε προορισμό στη Βόρεια Αμερική με ασφαλή και έγκαιρο τρόπο. Είμαστε ειδικοί στη σύνδεση σας με έναν πάροχο μεταφορών που μπορεί να χειριστεί όλα τα έγγραφα, να επιλέξει το σωστό τρέιλερ και οδηγό και να χαράξει την πιο αποτελεσματική διαδρομή.

Το VeriTread μετακινεί χιλιάδες μηχανές κάθε χρόνο και μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα μια αξιόπιστη εκτίμηση εν κινήσει. Η εκτεταμένη βάση δεδομένων προδιαγραφών και διαστάσεων μας με 60.000+ αντικείμενα, διασφαλίζει ότι αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην έρευνα και περισσότερο χρόνο στη λειτουργία του εξοπλισμού σας. Η διαδικασία προσφοράς VeriTread Shipper είναι ο απλούστερος τρόπος για να λαμβάνετε ανταγωνιστικές προσφορές από ελεγμένους παρόχους μεταφορών. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα και θα λάβετε μια προσφορά σε λιγότερο από ένα λεπτό:

  • Επιλέγω Ετοιμο για ΑΠΟΣΤΟΛΗ από τη σελίδα Επιλογές φορτίου
  • Εισαγάγετε έναν κατασκευαστή και ένα μοντέλο
  • Επαληθεύστε ή επεξεργαστείτε τις διαστάσεις του μηχανήματος σας
  • Εισαγάγετε τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης
  • Η προσφορά σας είναι έτοιμη!

Πιστεύουμε ότι η σουίτα καινοτόμων εργαλείων λήψης αποφάσεων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να λαμβάνουν πιο έξυπνες και πιο ενημερωμένες αποφάσεις μεταφοράς, μειώνοντας τη συνολική αβεβαιότητα και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο (800) 880-0468 ή (863) 226-0903 και αφήστε την ομάδα των ειδικών μας να σας βοηθήσει με τις μεταφορικές σας ανάγκες.

Schreibe einen Kommentar