μια πρόωρη άφιξη.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

μια πρόωρη άφιξη. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

Februar 24, 2020 0 Von admin

Το περασμένο Σάββατο καλωσορίσαμε ένα ολοκαίνουργιο μωρό στην οικογένειά μας. Ο Κάλντερ Ρουθ Μπόιλ γεννήθηκε, σχεδόν τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα, λίγο πριν τις επτά η ώρα ένα ηλιόλουστο και κρύο πρωινό του Φεβρουαρίου.

Επέλεξα να είμαι σχετικά ιδιωτική σχετικά με την εμπειρία μου αυτούς τους τελευταίους μήνες, αλλά επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει για την υγεία μου, σκέφτηκα να μοιραστώ ένα επίκαιρο άρθρο των New York Times που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σχετικά με την κατάσταση του ήπατος που έκανε το τελευταίο μου τρίμηνο τόσο δύσκολο και απαιτούσε πρόωρο τοκετό.

Ευτυχώς, η επαγωγή και η γέννηση ήταν άμεσες (αν ήταν εξαιρετικά γρήγορες) και τα συμπτώματα που ταλαιπώρησαν την εγκυμοσύνη μου έχουν σε μεγάλο βαθμό υποχωρήσει. Εξακολουθώ να λαμβάνω θεραπεία για επιλόχεια προεκλαμψία που ανέπτυξα μετά τη γέννηση του Calder και που απαιτούσε παρατεταμένη παραμονή στο νοσοκομείο, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν μια ασφαλή και γρήγορη ανάρρωση για μένα και για ένα σταθερά αναπτυσσόμενο και υγιές μωρό.

Κυρίως, είμαστε αιώνια ευγνώμονες που είμαστε στριμωγμένοι μαζί ως πενταμελής οικογένεια. Θα παίρνω τα πράγματα σιγά-σιγά κατά την επιστροφή μου σε αυτόν τον χώρο και θα δημοσιεύω περιστασιακές ενημερώσεις εδώ. Ευχαριστώ, όπως πάντα, για την ανάγνωση.