Μύθοι για τον πάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

5
Μύθοι για τον πάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Καταρρίπτοντας μύθους για τον πάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς ρύπανση όπου δεν θα νιώθαμε τόσο ανήμποροι για την κλιματική αλλαγή, τον αέρα που αναπνέουμε και όλους τους άλλους κινδύνους που έχουμε δημιουργήσει στο περιβάλλον. Αυτός ο κόσμος είναι στην πραγματικότητα στην προσιτότητά μας λόγω των επιλογών παρόχων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αλλά όταν εξετάζετε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μπορεί να δείτε πολλά πράγματα που δεν σας αρέσουν. Αλλά τα περισσότερα (αν όχι όλα!) από αυτά τα αρνητικά στοιχεία είναι στην πραγματικότητα μύθοι. Ας τους απορρίψουμε, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε σχετικά με τις επιλογές παρόχων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με βάση την αλήθεια!

Μύθος 1: Οι επιλογές παροχής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι ακριβές

Είναι αλήθεια ότι η τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών στη στέγη σας ή η κατασκευή μιας ανεμογεννήτριας στην αυλή σας θα ήταν μάλλον δαπανηρή, αλλά η χρήση ενός παρόχου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν είναι. Η τεχνολογία ηλιακής και αιολικής ενέργειας έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και το κόστος αυτής της ενέργειας έχει μειωθεί. Στην πραγματικότητα, σε πολλές περιοχές και χώρες, είναι στην πραγματικότητα η πιο οικονομική λύση για την εξουσία. Όταν συνεργάζεστε με το Star Energy Partners, θα βλέπετε σταθερούς λογαριασμούς με σταθερό επιτόκιο, το οποίο θα είναι χαμηλότερο από αυτό που πληρώνετε τώρα.

Μύθος 2: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν μπορούν να παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια όλη μέρα, κάθε μέρα

Η ηλιακή ενέργεια είναι αρκετά καλή για τα φώτα στον εξωραϊσμό σας, αλλά μπορεί πραγματικά να τροφοδοτήσει ολόκληρο το σπίτι σας όλη μέρα και όλη τη νύχτα; Ναι μπορεί! Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορούν να καλύψουν τις ενεργειακές μας ανάγκες με αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο. Η διαφορά είναι ότι η ενέργεια προέρχεται από τον ήλιο, τον άνεμο και άλλα πράγματα που μπορούν να αναπληρωθούν. Και δεν μολύνει τη γη όταν το χρησιμοποιούμε.

Μύθος 3: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι πραγματικά κακές για το περιβάλλον

Υπάρχει μια σειρά από μελέτες που λένε ότι ένας πάροχος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι πραγματικά κακός για το περιβάλλον, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Εδώ είναι μερικές τέτοιες περιπτώσεις:

πουλιά και νυχτερίδες

Μερικοί επιχειρηματολογούν κατά των αιολικών πάρκων επειδή μπορούν να σκοτώσουν πουλιά και νυχτερίδες. Ωστόσο, πριν από την κατασκευή αιολικών πάρκων, ο πληθυσμός των πτηνών και τα μεταναστευτικά πρότυπα αξιολογούνται για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους.

Θόρυβος

Μελέτες δείχνουν ότι τα αιολικά πάρκα προκαλούν παράπονα θορύβου, αλλά ο θόρυβος δεν είναι πάντα ο λόγος για παράπονα. Ο κόσμος δεν ακούει τίποτα από αυτούς, απλώς διαμαρτύρεται για λόγους αισθητικής και χρειάζεται έναν άλλο λόγο για να κάνει παράπονα.

Χρήση της γης

Οι αιολικές εκτάσεις μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για άλλα πράγματα εκτός των ανεμογεννητριών. Δεν είναι καθόλου σπατάλη γης. Τα βοοειδή μπορούν ακόμα να βόσκουν και η γη μπορεί να καλλιεργηθεί.

Πατημασιές

Σίγουρα, η δημιουργία ανεμογεννητριών και ηλιακών συλλεκτών αφήνει ένα αποτύπωμα στη γη, αλλά μελέτες έχουν δείξει ότι τα ηλιακά πάνελ αντισταθμίζουν το αποτύπωμα άνθρακα σε περίπου τέσσερα χρόνια.

Συνεργασία με έναν πάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Τώρα που γνωρίζετε την αλήθεια για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι εύκολο να καταλάβετε πώς είναι ένα πλεονέκτημα τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Ποιος δεν θέλει να κάνει τον κόσμο πιο πράσινο, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί χρήματα; Η Star Energy Partners θα κανονίσει ακόμη και τον τρέχοντα πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας για να σας αλλάξει.

Schreibe einen Kommentar