Πέμπτο τέταρτο του Mike Dawson

1
Πέμπτο τέταρτο του Mike Dawson

Έκδοση First Second

The Fifth Quarter: Dawson, Mike: 9781250244178: Amazon.com: Βιβλία
Το πέμπτο τέταρτο |  Mike Dawson |  Μακμίλαν

Περίληψη: Η Λόρι μόλις ξεκινάει στο μπάσκετ, αλλά είναι αποφασισμένη να γίνει καλύτερη. Αν και το έργο της περιορίζεται ως επί το πλείστον στην έκθεση «Πέμπτο τέταρτο», έχει ένα αρκετά καλό πλάνο και ενδιαφέρεται να βελτιώσει όλες τις δεξιότητές της. Επιπλέον μαθήματα και ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής κατασκήνωσης αποδίδουν όταν επιλέγεται για την ταξιδιωτική ομάδα της πέμπτης τάξης. Μαθαίνει μερικά πολύτιμα προσωπικά μαθήματα μέσα από τα σκαμπανεβάσματα με συμπαίκτες και φίλους. Μια δευτερεύουσα πλοκή για την υποψηφιότητα της μαμάς της για δημοτικό συμβούλιο της διδάσκει για την αποφασιστικότητα και την προθυμία να συνεχίσει μπροστά στην απώλεια. Η ιστορία τελειώνει στη μέση ενός παιχνιδιού και θα συνεχιστεί μέσα The Fifth Quarter: Hard Court, ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. 240 σελίδες; τάξεις 3-6.

Πλεονεκτήματα: Δύσκολα μπορεί κανείς να πάει στραβά με τον συνδυασμό αθλητικών/γραφικών μυθιστορημάτων, και αυτό είναι βέβαιο ότι θα βρει μεγάλους θαυμαστές. Είμαι πάντα χαρούμενος που βρίσκω ένα βιβλίο με πρωταγωνιστή της τέταρτης τάξης, καθώς είναι πολύ περισσότεροι στο σύμπαν της μέσης τάξης από μαθητές πέμπτης, έκτης και έβδομης δημοτικού. Και η Λόρι είναι πολύ μαθήτρια της τέταρτης δημοτικού που δεν καταλαβαίνει πάντα τις συνέπειες των πράξεών της (και ότι δεν είναι πάντα το θέμα της), αλλά που προσπαθεί σκληρά να μάθει από τα λάθη της.

Μειονεκτήματα: Τα πήγαινα καλά με τα πυκνά μαύρα φρύδια της Λόρι, αλλά του πατέρα της έμοιαζε σαν να είχε δύο κομμάτια μαύρης κολλητικής ταινίας κολλημένα στο μέτωπό του.

Schreibe einen Kommentar