Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια έξω από το σπίτι σας

4
Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια έξω από το σπίτι σας

Χρησιμοποιήστε την ηλιακή ενέργεια έξω από το σπίτι σας

Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια όσο περισσότερο μπορείτε στο σπίτι σας, αλλά τι γίνεται έξω από το σπίτι σας; Το σπίτι σας δεν είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την ηλιακή ενέργεια, τόσο περισσότερη προστασία θα κάνετε για το περιβάλλον. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα εξοικονομήσετε και χρήματα! Εξετάστε μερικές από αυτές τις εφαρμογές ηλιακής ενέργειας και κάντε τις συνήθεια.

Θήκες τηλεφώνων με ηλιακούς συλλέκτες

Υπάρχουν μερικές θήκες smartphone που συνοδεύονται από ηλιακούς συλλέκτες στο πίσω μέρος. Όταν το πάνελ βλέπει στον ήλιο, μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνό σας. Εάν περνάτε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, αυτό μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό για εσάς. Ξεχάστε να βρείτε πρίζα και να μεταφέρετε τον φορτιστή σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν φυσικό πόρο για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας.

Σκάφη που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια

Υπάρχουν σκάφη που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια λόγω των ηλιακών συλλεκτών και άλλων αξεσουάρ. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε καύσιμο ή λάδι επειδή ο ήλιος παράγει την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζονται ο κινητήρας και οι συσκευές. Καθώς η τεχνολογία αναπτύσσεται, ορισμένα σκάφη μπορούν ακόμη και να κάνουν ταξίδια μεγάλης εμβέλειας χωρίς ορυκτά καύσιμα.

Τέντες και εστίες μαγειρέματος με ηλιακή ενέργεια

Δεν θέλετε να χρειαστεί να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο ρελαντί για να φορτίσετε συσκευές, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλιακή ενέργεια. Υπάρχουν πολλές συσκευές που σχετίζονται με την ηλιακή ενέργεια που λειτουργούν καλά για κατασκηνωτές, όπως σταθμοί φόρτισης, εστίες μαγειρέματος, σκηνές με ηλιακή ενέργεια και άλλα. Ξεχάστε τις δεξαμενές προπανίου και χρησιμοποιήστε ηλιακή ενέργεια.

Φακοί με ηλιακή ενέργεια

Ποιος θέλει να αγοράζει συνεχώς ακριβές μπαταρίες για να τελειώνουν όταν τις χρειάζεστε περισσότερο; Οι φακοί μπορούν να αποθηκεύουν ηλιακή ενέργεια, ώστε να μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε όταν χρειάζεται να βλέπετε σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή άλλης έκτακτης ανάγκης.

Πισίνες με ηλιακή ενέργεια αντί για αέριο

Οι περισσότερες πισίνες έχουν πολύ ήλιο, επομένως είναι φυσικό να χρησιμοποιείτε τη θερμότητα του ήλιου για να μεταφέρετε θερμότητα στην πισίνα. Μπορείτε να τοποθετήσετε ηλιακούς συλλέκτες στο κάλυμμα της πισίνας για να διατηρήσετε τη θερμότητα στο νερό. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι ηλιακοί σωλήνες για τη θέρμανση της πισίνας όπως θα κάνατε με το φυσικό αέριο. Χρησιμοποιείτε απλώς ηλιακή ενέργεια αντί για ενέργεια αερίου.

Ηλιακός Φωτισμός

Εάν έχετε φώτα τοπίου, μπορείτε πιθανώς να τους βάλετε ηλιακούς συλλέκτες. Τοποθετούνται ευκολότερα χωρίς καλώδια και παίρνετε το φως που χρειάζεστε κάθε βράδυ αφού επαναφορτιστούν από τον ήλιο. Υπάρχουν πόλεις και κατοικημένες περιοχές που διαθέτουν και ηλιακό φωτισμό. Μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα και να αυξήσουν την ασφάλεια.

Ξεκινήστε από το σπίτι σας και πηγαίνετε από εκεί

Υπάρχουν τόσες πολλές χρήσεις της ηλιακής ενέργειας, που είναι δύσκολο να τις απαριθμήσουμε όλες. Εάν θέλετε να αρχίσετε να ενσωματώνετε την ηλιακή ενέργεια, το σπίτι σας είναι ένα καλό μέρος για να κάνετε την αρχική μετάβαση. Τώρα, θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε ηλιακούς συλλέκτες, αλλά αυτό θα κόστιζε πολλά χρήματα και θα έπαιρνε πολύ χρόνο. Αντ ‚αυτού, επικοινωνήστε με τους συνεργάτες Star Energy και αναζητήστε την απόκτηση ηλιακής ενέργειας από έναν πάροχο πράσινης ενέργειας. Είμαστε εδώ για να σας φέρουμε την καθαρή ενέργεια που θέλετε με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία.

Schreibe einen Kommentar