Πώς να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα με τον πάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

3
Πώς να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα με τον πάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Συνεργάζεστε ήδη με έναν πάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας; Μειώστε περαιτέρω το αποτύπωμα άνθρακα με αυτές τις συμβουλές

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το ενεργειακό κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο, ίσως έχετε ήδη εγγραφεί στους συνεργάτες Star Energy για να λάβετε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για το σπίτι σας. Αυτό είναι ένα υπέροχο ξεκίνημα για να γίνεις πράσινο! Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα ακόμη περισσότερο και να μειώσετε και το ενεργειακό σας κόστος. Ορισμένες από αυτές είναι τεχνικές που δεν χρειάζονται καν πολλή εγκατάσταση ή κατασκευή για να χρησιμοποιηθούν. Ακολουθούν μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

1. Εγκαταστήστε ένα σύστημα συλλογής βρόχινου νερού

Όποτε βρέχει, το νερό που πέφτει στο έδαφος μπορεί να σπαταληθεί. Η απόκτηση ενός συστήματος συλλογής βροχής είναι απλή και μπορεί να συνδεθεί με τους κόφτες σας ή άλλα δίκτυα για την αποθήκευση του βρόχινου νερού σε ένα βαρέλι για μη πόσιμη χρήση. Θα μπορούσατε να ξεπλύνετε τις τουαλέτες με αυτό, να ποτίσετε φυτά ή να ποτίσετε. Τα συστήματα είναι φθηνά και μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα στους λογαριασμούς νερού σας.

2. Αντικαταστήστε το HVAC με συστήματα Energy Star

Όταν έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε το σύστημα HVAC σας με κάτι νέο, θα θέλετε να αποκτήσετε κάτι που να είναι πιστοποιημένο με Energy Star. Το κόστος της ενέργειας σας θα μειωθεί και θα καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια από ποτέ με ένα αποδοτικό μοντέλο που μπορεί να θερμάνει και να δροσίζει το σπίτι σας.

3. Μονώστε τη σοφίτα ή άλλες περιοχές

Χάνεις αρκετή ενέργεια αν δεν έχεις αρκετή μόνωση. Προσθέστε λίγη μόνωση στη σοφίτα και θα έχετε μεγάλη απόδοση της επένδυσής σας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Μπορεί να κοστίσει λίγο για να το κάνετε, αλλά θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω με τα χρόνια που ξοδεύετε στο σπίτι σας.

4. Πιάσε μια ενεργειακή οθόνη

Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας απλά έχοντας επίγνωση του τι χρησιμοποιείτε. Οι οικιακές συσκευές παρακολούθησης ενέργειας είναι εύκολες στη χρήση και φθηνές στην εγκατάσταση. Μπορείτε να δείτε μια παρουσίαση λεπτό προς λεπτό της ενέργειας που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερη ενέργεια ρίχνοντας μια ματιά στη συσκευή και παρακολουθώντας.

5. Χρησιμοποιήστε έξυπνα πολύπριζα

Λάβετε μια απλή και κομψή λύση σε ένα σημαντικό ενεργειακό πρόβλημα όταν αποκτάτε έξυπνα πολύπριζα. Υπάρχουν τόνοι ενεργειακών βαμπίρ στο σπίτι σας που απορροφούν πράγματα και καταναλώνουν ενέργεια που δεν χρειάζεστε. Αντί να αφήνετε πράγματα όπως τηλεοράσεις και άλλες συσκευές να στραγγίζουν ενέργεια χωρίς λόγο, μπορείτε να κλείσετε το πολύπριζο και να τα σταματήσετε πριν αρχίσουν να ρουφούν.

Λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες από τον πάροχο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε ολόκληρο το σπίτι σας ταυτόχρονα είναι να εγγραφείτε για ενέργεια από το Star Energy Partners. Ο πάροχος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε περισσότερες ιδέες για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να μεταφέρετε το σπίτι σας σε ένα άλλο επίπεδο πράσινης ζωής. Καλέστε μας και θα εξετάσουμε τους στόχους σας και θα βρούμε λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να κάνετε αλλαγές. Θα επικοινωνήσουμε επίσης με τον τρέχοντα πάροχο για εσάς, ώστε να μην ανησυχείτε για τυχόν επιπλέον τηλεφωνικές κλήσεις ή ρυθμίσεις.

Schreibe einen Kommentar