Πώς να μεταφέρετε μια ανεμογεννήτρια

0
Πώς να μεταφέρετε μια ανεμογεννήτρια

Τα αιολικά πάρκα άρχισαν να εμφανίζονται γύρω στο 1980. Σήμερα, υπάρχουν αιολικά πάρκα διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. Από απόσταση, οδηγώντας σε έναν αυτοκινητόδρομο δίπλα σε ένα αιολικό πάρκο, το μέγεθος των «ανεμόμυλων» δεν είναι εύκολα εμφανές. Η θήκη που βρίσκεται στην κορυφή του πύργου ή του βάθρου μπορεί να ζυγίζει 75 τόνους και το συγκρότημα των τριών λεπίδων μπορεί να ζυγίζει 36 τόνους ή περίπου 12 τόνους ανά λεπίδα. Το βάθρο, ή πύργος που στηρίζει την ατράκτου, ζυγίζει της τάξης των 24 τόνων.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αιολικής ενέργειας;

ηλιοβασίλεμα ανεμογεννήτριας

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στην αιολική ενέργεια, η οποία δημιουργεί την ανάγκη για μεταφορά ανεμογεννητριών. Μερικά πλεονεκτήματα της αιολικής ενέργειας περιλαμβάνουν:

 • Οικονομική πηγή ενέργειας
 • Τη δημιουργία θέσεων εργασίας
 • Καθαρή οικιακή πηγή ενέργειας
 • Βιώσιμη ενέργεια
 • Δυνατότητα εγκατάστασης ανεμογεννητριών σε υπάρχοντα αγροκτήματα και ράντζα, η οποία ωφελεί τον ιδιοκτήτη του ακινήτου μέσω μισθώσεων και βοηθά τη γύρω περιοχή με μια φθηνότερη και αξιόπιστη πηγή ενέργειας.

Πώς αποστέλλονται οι ανεμογεννήτριες;

ανεμογεννήτριαΗ ανάσυρση πτερυγίων ανεμογεννητριών που έχουν μήκος 116 πόδια αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο φορτίο. Σε αυτό το μήκος, εξακολουθούν να είναι διαχειρίσιμα για μεταφορά με φορτηγά. Ωστόσο, με την τάση για μεγαλύτερες, ψηλότερες ανεμογεννήτριες και πτερύγια που πλησιάζουν τα 200 πόδια, το σύστημα μεταφοράς φορτηγών αμφισβητείται. Έχει γίνει κάποια χρήση τρένων για τη μεταφορά συγκροτημάτων ανεμογεννητριών. Τα νέα, μακρύτερα πτερύγια γεννήτριας μπορεί να μην ταιριάζουν σε τυπικά επίπεδα βαγόνια 89 ποδιών. Μπορεί να απαιτούνται μεγαλύτερα, ειδικά σχεδιασμένα αυτοκίνητα. Επίσης, το ύψος ορισμένων συγκροτημάτων είναι υψηλότερο από τις υπόγειες διαβάσεις και τις σήραγγες των σιδηροδρόμων.

Τέλος, εξακολουθεί να υπάρχει η πρόκληση της μετακίνησης των εξαρτημάτων από το αμαξοστάσιο του τρένου πλησιέστερα στο αιολικό πάρκο και το ταξίδι από το αμαξοστάσιο στο αιολικό πάρκο μπορεί να είναι το πιο δύσκολο μέρος της διαδρομής. Το μέγεθος και το βάρος προκαλούν το εθνικό σύστημα μεταφορών. Πολλά αιολικά πάρκα βρίσκονται μακριά από τους κύριους αυτοκινητόδρομους και απαιτούν μετακινούμενους δευτερεύοντες δρόμους που μπορεί να είναι στενοί και ελικοειδής. Αυτοί οι δρόμοι συχνά ταξιδεύουν μέσα από μικρές πόλεις. Η πλοήγηση σε αυτούς τους δρόμους και τα εμπόδια και τα εμπόδια κατά μήκος της διαδρομής είναι προκλητική, χρονοβόρα και δαπανηρή.

Όπως και με κάθε άλλο Υπερφορτία, οι μεταφορείς πρέπει να λάβουν τις απαραίτητες άδειες και έρευνες για κάθε κράτος μέσω του οποίου θα ταξιδέψει το φορτίο. Συνήθως, η αδειοδότηση απαιτεί:

 • Έρευνα μηχανικής διαδρομής της διαδρομής για: γέφυρες, διαβάσεις βαθμού, εναέρια εμπόδια,
 • Ανασκόπηση των τοπικών προτύπων κυκλοφορίας
 • Διατάξεις για να μην μπλοκάρουν τις διαδρομές των οχημάτων έκτακτης ανάγκης
 • Διάγραμμα διαστάσεων του φορτίου
 • Εξήγηση του γιατί δεν είναι διαθέσιμη εναλλακτική μεταφορά
 • Μια εξάσκηση της διαδρομής
 • Συμμορφωμένες υπηρεσίες συνοδείας (ιδιωτικές ή/και αστυνομικές συνοδοί)
 • Συμμορφωμένα κρατικά και τοπικά ταξιδιωτικά προγράμματα
 • Εποχιακές εκτιμήσεις: πάγος και χιόνι, ανοιξιάτικη απόψυξη κ.λπ.

Πόσο κοστίζει η ανάσυρση μιας ανεμογεννήτριας;

ανεμογεννήτρια ημι

Η μεταφορά τμημάτων μιας ανεμογεννήτριας μπορεί να είναι μια πολύ χρονοβόρα και επικίνδυνη εργασία. Η τιμή της μεταφοράς μιας ανεμογεννήτριας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο μακριά τη χρειάζεστε για να τη μεταφέρετε. Οι αποστολές ανεμογεννητριών μικρών αποστάσεων μπορεί να κοστίζουν από 30.000 έως 40.000 δολάρια ανά ανεμογεννήτρια. Οι αποστολές μεγάλων αποστάσεων έχουν πολύ υψηλότερη τιμή με το κόστος να ξεπερνά τα 100.000 $.

Εύρεση του κατάλληλου Μεταφορέα

ανεμογεννήτριεςΠρέπει να βρεις μεταφορείς επίπεδης επιφάνειας που έχουν πρόσβαση σε φορτηγά με ρυμουλκούμενα επίπεδης κλίνης, τα οποία είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τόσο το μέγεθος όσο και το βάρος αυτού του υπερμεγέθους εξοπλισμού. Για να μεταφέρετε ένα μεγάλο πτερύγιο ανεμογεννήτριας απαιτεί πολύ προγραμματισμό από την πλευρά του παρόχου εφοδιαστικής σας. Μια λεπίδα μπορεί να απαιτεί τη χρήση ενός τρέιλερ πολλαπλών αξόνων για να χειριστεί τις μεγάλες λεπίδες που είναι ογκώδεις σε μέγεθος.

Μπορεί να χρειαστούν έως και επτά εξέδρες για την παράδοση μιας εμπορικής ανεμογεννήτριας, η οποία αναλύεται σε:

 • 3 τμήματα πύργου
 • Ένα αυλάκι που συγκρατεί τη γεννήτρια του στροβίλου
 • Ένα κιβώτιο ταχυτήτων και ηλεκτρικά εξαρτήματα
 • 3 μακριά πτερύγια ανεμογεννήτριας

Αφήστε τη VeriTread να βοηθήσει!

Λογότυπο VeriTread

Το VeriTread διευκολύνει τη λήψη αξιόπιστων προσφορών φορτίου από τους ειδικούς στη μεταφορά εξοπλισμού. Το VeriTread μετακινεί χιλιάδες μηχανές κάθε χρόνο και μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα μια αξιόπιστη προσφορά εν κινήσει. Η εκτεταμένη βάση δεδομένων προδιαγραφών και διαστάσεων μας με 60.000+ αντικείμενα, διασφαλίζει ότι αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην έρευνα και περισσότερο χρόνο στη λειτουργία του εξοπλισμού σας. Η διαδικασία προσφοράς VeriTread Shipper είναι ο απλούστερος τρόπος αποστολής μιας ανεμογεννήτριας. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα και θα λάβετε μια προσφορά σε λιγότερο από ένα λεπτό:

• Επαληθεύστε ή επεξεργαστείτε τις διαστάσεις της ανεμογεννήτριας σας
• Εισαγάγετε τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης
• Η προσφορά σας είναι έτοιμη!

Το να ξεκινήσετε με το VeriTread είναι εύκολο.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη φόρμα επικοινωνίας μας ή να καλέσετε στο (800) 880-0468.

Schreibe einen Kommentar