Πώς να προσλάβετε οδηγούς φορτηγών το 2022

0
Πώς να προσλάβετε οδηγούς φορτηγών το 2022

Ο κλάδος των φορτηγών είναι ζωτικό μέρος μιας παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, όπως ανακαλύπτει τώρα η Αμερική με τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι οδηγοί φορτηγών είναι η γραμμή σωτηρίας που συνδέει εκατομμύρια καταναλωτές με εκατομμύρια επιχειρήσεις, καθιστώντας τον έναν βασικό κλάδο που απαιτεί από όσους εργάζονται σε αυτόν να παραμείνουν στα καλύτερά τους.

Σε μια εποχή όπου το Amazon Prime έχει φαινομενικά αλλάξει την προσδοκία παράδοσης από την «επόμενη μέρα» σε «αύριο», ακόμη και η υπεύθυνη ναυτιλιακή βιομηχανία μπορεί να βρεθεί να προσπαθεί να συμβαδίσει. Καθώς ο κλάδος των φορτηγών αντιμετωπίζει μια κρίση έλλειψης οδηγών, δεν είναι περίεργο που πολλοί οδηγοί αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Ένα απαιτητικό και αγχωτικό περιβάλλον εργασίας έχει συμβάλει σε υψηλά ποσοστά εναλλαγής εργαζομένων στην εταιρεία φορτηγών, με αποτέλεσμα σημαντικά προβλήματα σε ολόκληρο τον κλάδο. Με την αύξηση της ζήτησης για οδηγούς φορτηγών, η κερδοφόρα στρατηγική προσλήψεων γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για τις εταιρείες μεταφοράς φορτηγών σε όλο τον κόσμο. Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να φανταστείτε ξανά τις στρατηγικές προσλήψεών σας.

Προσόντα που πρέπει να αναζητήσετε

οδηγοί φορτηγώνΜια επαγγελματική άδεια οδήγησης (CDL) εκδίδεται από το Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων (DMV), η οποία εξουσιοδοτεί ένα άτομο να χειρίζεται διάφορα επαγγελματικά μηχανοκίνητα οχήματα στο διακρατικό εμπόριο. Απαιτείται Εμπορική Άδεια Οδήγησης (CDL) για το χειρισμό μεγάλων φορτηγών, λεωφορείων, ανατρεπόμενων φορτηγών, βυτιοφόρων, τρακτέρ και άλλων παρόμοιων. Για να χειριστείτε αυτά τα οχήματα με ασφάλεια, πρέπει να έχετε ένα CDL που να πληροί τις ομοσπονδιακές οδηγίες.

Για να υποβάλετε αίτηση για άδεια CDL, ο υποψήφιος πρέπει να είναι 21 ετών και άνω. Ορισμένες πολιτείες επιτρέπουν σε άτομα ηλικίας έως και 18 ετών να υποβάλουν αίτηση για άδεια. Η διάρκεια της περιόδου ανανέωσης του CDL εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία εκδίδεται. Ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας, την απόσταση και άλλες απαιτήσεις που αφορούν το όχημα, μπορείτε να προσλάβετε έναν οδηγό με άδεια.

Απαιτούνται βασικές δεξιότητες

 • Επαγγελματικότητα. Κατά την οδήγηση του φορτηγού της εταιρείας, ένας οδηγός εκπροσωπεί την επιχείρησή του και εκτελεί καθήκοντα αναφοράς τοποθεσίας και παράδοσης αγαθών. Αναμένεται πάντα να παρουσιάζονται αξιόπιστα και επαγγελματικά, ειδικά όταν αλληλεπιδρούν με πελάτες. Η πρόσληψη του κατάλληλου ατόμου για τη δουλειά θα επιτρέψει τόσο σε εσάς όσο και στους πελάτες σας να απολαύσετε μια μακροχρόνια σχέση.
 • Αξιοπιστία. Η επίτευξη συνέπειας όσον αφορά την επικαιρότητα για τη δουλειά σας είναι μια ουσιαστική πτυχή του να είσαι αξιόπιστος υπάλληλος. Με την τήρηση ενός αυστηρού χρονοδιαγράμματος, ο οδηγός αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι αξιόπιστος για τη διεκπεραίωση κρίσιμων αναθέσεων, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν τα προϊόντα στην ώρα τους. Εάν ένας υποψήφιος έχει αποδείξεις ότι κάνει πάντα τη δουλειά του στην ώρα του, είναι συχνά πιο επιθυμητό να έχει μαζί με την ομάδα σας.
 • Κανονισμός & Συμμόρφωση. Πάντα γνωρίζοντας και τηρώντας τους νόμους και τους κανονισμούς των κρατικών/ομοσπονδιακών κυβερνήσεων σχετικά με τις διαδρομές που καθορίζονται από τον εργοδότη και τους κανόνες και τους κανονισμούς μιας εταιρείας. Οι ειδικευμένοι οδηγοί φορτηγών πρέπει να είναι σε θέση να ακολουθούν αυστηρούς βιομηχανικούς κανονισμούς ενώ καταγράφουν αποτελεσματικά τις πληροφορίες σε τυποποιημένες αναφορές.
 • Επικοινωνία. Οι οδηγοί φορτηγών πρέπει να επικοινωνούν αποτελεσματικά και ξεκάθαρα με οποιονδήποτε θα τους βοηθήσει στη δουλειά τους. Αυτό περιλαμβάνει τους φορτωτές και τον αποστολέα στη μεταφορική εταιρεία. Ένας από τους απλούστερους τρόπους που το αποδεικνύουν αυτό είναι να επικοινωνούν με ακρίβεια πότε θα παραδώσουν ένα φορτίο. Ο οδηγός πρέπει να είναι οργανωμένος και θετικός αντί να αποθαρρύνεται εύκολα ή να νευριάζει.
 • Συνεχής Εκπαίδευση & Κατάρτιση. Η δουλειά του οδηγού φορτηγού είναι πολύπλοκη και μπορεί να αλλάζει δραματικά από χρόνο σε χρόνο με την τεχνολογία και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Οι οδηγοί πρέπει να είναι επιμελείς καθ‘ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους για να παραμείνουν σχετικοί και προετοιμασμένοι για τις νέες θέσεις εργασίας που θα προκύψουν. Ένας καταρτισμένος οδηγός φορτηγού θα πρέπει να είναι ανοιχτός στην εκμάθηση νέων τεχνολογιών, να είναι πρόθυμος να αναπτύξει/βελτιώσει τις δεξιότητές του και να είναι επίμονος για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα οδήγησης.
 • Ασφάλεια και αντιμετώπιση προβλημάτων. Οι οδηγοί φορτηγών είναι υπεύθυνοι για την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων σε μεγάλες διαδρομές. Χρειάζονται επίσης μηχανική ικανότητα και δεξιότητες αντιμετώπισης προβλημάτων για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στο δρόμο.

Προώθηση της διαδικασίας πρόσληψης

Σήμερα, οι συμβατικές τεχνικές στρατολόγησης είναι ανεπαρκείς για την εύρεση των καλύτερων οδηγών. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε τρόπους για να καλύψετε θέσεις, αλλά να προωθήσετε τη διαδικασία πρόσληψης. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τοπικά σχολεία για δωρεάν ή με έκπτωση εκπαίδευση CDL.

Η προληπτική δέσμευση σε επαγγελματικά δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως το LinkedIn και οι διαδικτυακοί πίνακες θέσεων εργασίας, εκτός από τα συμβατικά φόρουμ τοποθέτησης, θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε περισσότερο καταρτισμένους υπαλλήλους με υψηλότερα ποσοστά διατήρησης. Από τη μία πλευρά, η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό της διαδικασίας πρόσληψης και, από την άλλη, μπορείτε να ταράξετε τα πράγματα με την προσέγγιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα πιο αυστηρά μέτρα ελέγχου πριν από την πρόσληψη.

Οδηγός φορτηγού Jobs 411 και EveryTruckJob.com είναι εξαιρετικά παραδείγματα πόρων για την εύρεση έμπειρων οδηγών φορτηγών. Και οι δύο ιστότοποι προσφέρουν βάσεις δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα και απαριθμούν τις εταιρείες που προσλαμβάνουν με τη γεωγραφική τους τοποθεσία και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Εφόσον οι διαδικτυακοί μύλοι φημών τείνουν να βλάπτουν την εταιρική φήμη, οι υπεύθυνοι προσλήψεων πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι διαφημίσεις τους είναι νόμιμες, ότι παρέχουν ακριβείς πληροφορίες και ότι δίνουν μια εξαιρετική εικόνα της εταιρείας τους.

Μην υπερπουλάτε τη δουλειά

Τα επιτυχημένα προγράμματα πρόσληψης οδηγών καταλήγουν στην ειλικρινή, απλή επικοινωνία. Μην υπερεκτιμάτε τις αμοιβές ή τα οφέλη εκτός και αν είστε βέβαιοι ότι η ευκαιρία ταιριάζει με τα σετ δεξιοτήτων των ιδανικών υποψηφίων σας.

Η προσέγγισή σας είναι να είστε εκ των προτέρων με τους επίδοξους οδηγούς σχετικά με το τι πραγματικά συνεπάγεται η δουλειά. Πρέπει να τους δώσετε όλα τα στοιχεία από νωρίς, ώστε να αποφασίσουν αν είναι πραγματικά για αυτούς. Και αυτό σημαίνει να μιλάμε για χρήματα πριν βγουν στο δρόμο. Η δουλειά σας θα είναι πιο δύσκολη εάν οι νεοσύλλεκτοι εκπλαγούν από το πόσο λίγα κέρδισαν πραγματικά τον πρώτο μήνα τους στο δρόμο.

Δεν είναι καλό να προσλαμβάνετε έναν επόπτη του οποίου η φιλοσοφία για τη μεταφορά είναι διαφορετική από την εταιρεία ή να προσφέρει μεγάλη αμοιβή εάν προκαλεί προβλήματα με τους τοπικούς φορείς. Οι οδηγοί πρέπει να γνωρίζουν τις προσδοκίες τους προτού δεσμευτούν και να καταλάβουν τι μπαίνουν πριν ξεκινήσουν.

Διατήρηση των οδηγών φορτηγών

Η δουλειά του οδηγού φορτηγού είναι μια από τις πιο επικίνδυνες δουλειές στην Αμερική. Πολλοί παράγοντες παίζουν σε αυτό, όπως ο χρόνος που περνούν στο δρόμο ή εργάζονται με επικίνδυνο φορτίο. Χρειάζεται κάποια ικανότητα και αποφασιστικότητα για να τους κρατήσεις στην ομάδα σου.

Εάν απασχολείτε οδηγούς φορτηγών, θα πρέπει να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να τους διατηρήσετε. Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια σχέση με κάθε έναν από τους υπαλλήλους σας. Έχετε ανοιχτή επικοινωνία με τους οδηγούς σας για να κατανοήσετε πώς μπορούν να βελτιώνονται συνεχώς.

Είναι ζωτικής σημασίας για τους οδηγούς να μπορούν να εκφράζουν τυχόν σχόλια και προτάσεις που μπορεί να έχουν σχετικά με το περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας τους, επομένως επιτρέψτε τους να το κάνουν κατά τις τακτικές συναντήσεις σας. Με βάση τα σχόλιά τους, δημιουργήστε προγράμματα εκπαίδευσης για να διασφαλίσετε ότι οι οδηγοί είναι καλά εξοπλισμένοι για νέες τεχνολογίες. Μπορείτε επίσης να παρέχετε βοήθεια σχετικά με τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας τους για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν πού οδεύει το μέλλον τους.

Για να δημιουργήσετε έναν πιο αποτελεσματικό στόλο, μπορείτε να εισαγάγετε πρωτοβουλίες για να βοηθήσετε τους οδηγούς σας να είναι πιο υγιείς. Αυτά περιλαμβάνουν συνδρομές στο γυμναστήριο, δίαιτα και προγράμματα απώλειας βάρους, προβολές υγείας και παρόμοια. Αυτές οι προσπάθειες διατηρούν τους οδηγούς υγιείς, μειώνουν τα ποσοστά ασθενειών και απουσιών και βελτιώνουν τη βραχυπρόθεσμη παραγωγικότητα και τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία.

Τελικές παρατηρήσεις

Η πρόσληψη επαγγελματιών οδηγών φορτηγών είναι απαραίτητη για την επιτυχία της εταιρείας logistics σας. Άλλωστε, αυτοί είναι υπεύθυνοι για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων που έχουν αγοράσει οι πελάτες σας από τον έναν προορισμό στον άλλο. Καθώς σχεδόν κάθε καταρτισμένος οδηγός εργάζεται ήδη και ο αριθμός των ενδιαφερόμενων οδηγών μειώνεται, είναι πιο αναπόσπαστο από ποτέ να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό και να προσλαμβάνετε μόνο τους πιο ικανούς και ικανούς οδηγούς που διατίθενται.

Σχετικά με εμάς

Το VeriTread είναι εδώ για να βοηθήσει στη σύνδεση οδηγών φορτηγών σε μια ποικιλία φορτηγών με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου. Δεσμευόμαστε για εξαιρετικές υπηρεσίες, δίκαιες χρεώσεις και υπερασπιζόμαστε την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να γίνετε πάροχος υπηρεσιών μεταφορών, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Schreibe einen Kommentar

Πώς να προσλάβετε οδηγούς φορτηγών το 2022

0
Πώς να προσλάβετε οδηγούς φορτηγών το 2022

Ο κλάδος των φορτηγών είναι ζωτικό μέρος μιας παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, όπως ανακαλύπτει τώρα η Αμερική με τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι οδηγοί φορτηγών είναι η γραμμή σωτηρίας που συνδέει εκατομμύρια καταναλωτές με εκατομμύρια επιχειρήσεις, καθιστώντας τον έναν βασικό κλάδο που απαιτεί από όσους εργάζονται σε αυτόν να παραμείνουν στα καλύτερά τους.

Σε μια εποχή όπου το Amazon Prime έχει φαινομενικά αλλάξει την προσδοκία παράδοσης από την «επόμενη μέρα» σε «αύριο», ακόμη και η υπεύθυνη ναυτιλιακή βιομηχανία μπορεί να βρεθεί να προσπαθεί να συμβαδίσει. Καθώς ο κλάδος των φορτηγών αντιμετωπίζει μια κρίση έλλειψης οδηγών, δεν είναι περίεργο που πολλοί οδηγοί αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Ένα απαιτητικό και αγχωτικό περιβάλλον εργασίας έχει συμβάλει σε υψηλά ποσοστά εναλλαγής εργαζομένων στην εταιρεία φορτηγών, με αποτέλεσμα σημαντικά προβλήματα σε ολόκληρο τον κλάδο. Με την αύξηση της ζήτησης για οδηγούς φορτηγών, η κερδοφόρα στρατηγική προσλήψεων γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για τις εταιρείες μεταφοράς φορτηγών σε όλο τον κόσμο. Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να φανταστείτε ξανά τις στρατηγικές προσλήψεών σας.

Προσόντα που πρέπει να αναζητήσετε

οδηγοί φορτηγώνΜια επαγγελματική άδεια οδήγησης (CDL) εκδίδεται από το Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων (DMV), η οποία εξουσιοδοτεί ένα άτομο να χειρίζεται διάφορα επαγγελματικά μηχανοκίνητα οχήματα στο διακρατικό εμπόριο. Απαιτείται Εμπορική Άδεια Οδήγησης (CDL) για το χειρισμό μεγάλων φορτηγών, λεωφορείων, ανατρεπόμενων φορτηγών, βυτιοφόρων, τρακτέρ και άλλων παρόμοιων. Για να χειριστείτε αυτά τα οχήματα με ασφάλεια, πρέπει να έχετε ένα CDL που να πληροί τις ομοσπονδιακές οδηγίες.

Για να υποβάλετε αίτηση για άδεια CDL, ο υποψήφιος πρέπει να είναι 21 ετών και άνω. Ορισμένες πολιτείες επιτρέπουν σε άτομα ηλικίας έως και 18 ετών να υποβάλουν αίτηση για άδεια. Η διάρκεια της περιόδου ανανέωσης του CDL εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία εκδίδεται. Ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας, την απόσταση και άλλες απαιτήσεις που αφορούν το όχημα, μπορείτε να προσλάβετε έναν οδηγό με άδεια.

Απαιτούνται βασικές δεξιότητες

 • Επαγγελματικότητα. Κατά την οδήγηση του φορτηγού της εταιρείας, ένας οδηγός εκπροσωπεί την επιχείρησή του και εκτελεί καθήκοντα αναφοράς τοποθεσίας και παράδοσης αγαθών. Αναμένεται πάντα να παρουσιάζονται αξιόπιστα και επαγγελματικά, ειδικά όταν αλληλεπιδρούν με πελάτες. Η πρόσληψη του κατάλληλου ατόμου για τη δουλειά θα επιτρέψει τόσο σε εσάς όσο και στους πελάτες σας να απολαύσετε μια μακροχρόνια σχέση.
 • Αξιοπιστία. Η επίτευξη συνέπειας όσον αφορά την επικαιρότητα για τη δουλειά σας είναι μια ουσιαστική πτυχή του να είσαι αξιόπιστος υπάλληλος. Με την τήρηση ενός αυστηρού χρονοδιαγράμματος, ο οδηγός αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι αξιόπιστος για τη διεκπεραίωση κρίσιμων αναθέσεων, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας λαμβάνουν τα προϊόντα στην ώρα τους. Εάν ένας υποψήφιος έχει αποδείξεις ότι κάνει πάντα τη δουλειά του στην ώρα του, είναι συχνά πιο επιθυμητό να έχει μαζί με την ομάδα σας.
 • Κανονισμός & Συμμόρφωση. Πάντα γνωρίζοντας και τηρώντας τους νόμους και τους κανονισμούς των κρατικών/ομοσπονδιακών κυβερνήσεων σχετικά με τις διαδρομές που καθορίζονται από τον εργοδότη και τους κανόνες και τους κανονισμούς μιας εταιρείας. Οι ειδικευμένοι οδηγοί φορτηγών πρέπει να είναι σε θέση να ακολουθούν αυστηρούς βιομηχανικούς κανονισμούς ενώ καταγράφουν αποτελεσματικά τις πληροφορίες σε τυποποιημένες αναφορές.
 • Επικοινωνία. Οι οδηγοί φορτηγών πρέπει να επικοινωνούν αποτελεσματικά και ξεκάθαρα με οποιονδήποτε θα τους βοηθήσει στη δουλειά τους. Αυτό περιλαμβάνει τους φορτωτές και τον αποστολέα στη μεταφορική εταιρεία. Ένας από τους απλούστερους τρόπους που το αποδεικνύουν αυτό είναι να επικοινωνούν με ακρίβεια πότε θα παραδώσουν ένα φορτίο. Ο οδηγός πρέπει να είναι οργανωμένος και θετικός αντί να αποθαρρύνεται εύκολα ή να νευριάζει.
 • Συνεχής Εκπαίδευση & Κατάρτιση. Η δουλειά του οδηγού φορτηγού είναι πολύπλοκη και μπορεί να αλλάζει δραματικά από χρόνο σε χρόνο με την τεχνολογία και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Οι οδηγοί πρέπει να είναι επιμελείς καθ‘ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους για να παραμείνουν σχετικοί και προετοιμασμένοι για τις νέες θέσεις εργασίας που θα προκύψουν. Ένας καταρτισμένος οδηγός φορτηγού θα πρέπει να είναι ανοιχτός στην εκμάθηση νέων τεχνολογιών, να είναι πρόθυμος να αναπτύξει/βελτιώσει τις δεξιότητές του και να είναι επίμονος για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα οδήγησης.
 • Ασφάλεια και αντιμετώπιση προβλημάτων. Οι οδηγοί φορτηγών είναι υπεύθυνοι για την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων σε μεγάλες διαδρομές. Χρειάζονται επίσης μηχανική ικανότητα και δεξιότητες αντιμετώπισης προβλημάτων για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στο δρόμο.

Προώθηση της διαδικασίας πρόσληψης

Σήμερα, οι συμβατικές τεχνικές στρατολόγησης είναι ανεπαρκείς για την εύρεση των καλύτερων οδηγών. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε τρόπους για να καλύψετε θέσεις, αλλά να προωθήσετε τη διαδικασία πρόσληψης. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τοπικά σχολεία για δωρεάν ή με έκπτωση εκπαίδευση CDL.

Η προληπτική δέσμευση σε επαγγελματικά δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως το LinkedIn και οι διαδικτυακοί πίνακες θέσεων εργασίας, εκτός από τα συμβατικά φόρουμ τοποθέτησης, θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε περισσότερο καταρτισμένους υπαλλήλους με υψηλότερα ποσοστά διατήρησης. Από τη μία πλευρά, η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό της διαδικασίας πρόσληψης και, από την άλλη, μπορείτε να ταράξετε τα πράγματα με την προσέγγιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα πιο αυστηρά μέτρα ελέγχου πριν από την πρόσληψη.

Οδηγός φορτηγού Jobs 411 και EveryTruckJob.com είναι εξαιρετικά παραδείγματα πόρων για την εύρεση έμπειρων οδηγών φορτηγών. Και οι δύο ιστότοποι προσφέρουν βάσεις δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα και απαριθμούν τις εταιρείες που προσλαμβάνουν με τη γεωγραφική τους τοποθεσία και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Εφόσον οι διαδικτυακοί μύλοι φημών τείνουν να βλάπτουν την εταιρική φήμη, οι υπεύθυνοι προσλήψεων πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι διαφημίσεις τους είναι νόμιμες, ότι παρέχουν ακριβείς πληροφορίες και ότι δίνουν μια εξαιρετική εικόνα της εταιρείας τους.

Μην υπερπουλάτε τη δουλειά

Τα επιτυχημένα προγράμματα πρόσληψης οδηγών καταλήγουν στην ειλικρινή, απλή επικοινωνία. Μην υπερεκτιμάτε τις αμοιβές ή τα οφέλη εκτός και αν είστε βέβαιοι ότι η ευκαιρία ταιριάζει με τα σετ δεξιοτήτων των ιδανικών υποψηφίων σας.

Η προσέγγισή σας είναι να είστε εκ των προτέρων με τους επίδοξους οδηγούς σχετικά με το τι πραγματικά συνεπάγεται η δουλειά. Πρέπει να τους δώσετε όλα τα στοιχεία από νωρίς, ώστε να αποφασίσουν αν είναι πραγματικά για αυτούς. Και αυτό σημαίνει να μιλάμε για χρήματα πριν βγουν στο δρόμο. Η δουλειά σας θα είναι πιο δύσκολη εάν οι νεοσύλλεκτοι εκπλαγούν από το πόσο λίγα κέρδισαν πραγματικά τον πρώτο μήνα τους στο δρόμο.

Δεν είναι καλό να προσλαμβάνετε έναν επόπτη του οποίου η φιλοσοφία για τη μεταφορά είναι διαφορετική από την εταιρεία ή να προσφέρει μεγάλη αμοιβή εάν προκαλεί προβλήματα με τους τοπικούς φορείς. Οι οδηγοί πρέπει να γνωρίζουν τις προσδοκίες τους προτού δεσμευτούν και να καταλάβουν τι μπαίνουν πριν ξεκινήσουν.

Διατήρηση των οδηγών φορτηγών

Η δουλειά του οδηγού φορτηγού είναι μια από τις πιο επικίνδυνες δουλειές στην Αμερική. Πολλοί παράγοντες παίζουν σε αυτό, όπως ο χρόνος που περνούν στο δρόμο ή εργάζονται με επικίνδυνο φορτίο. Χρειάζεται κάποια ικανότητα και αποφασιστικότητα για να τους κρατήσεις στην ομάδα σου.

Εάν απασχολείτε οδηγούς φορτηγών, θα πρέπει να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να τους διατηρήσετε. Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια σχέση με κάθε έναν από τους υπαλλήλους σας. Έχετε ανοιχτή επικοινωνία με τους οδηγούς σας για να κατανοήσετε πώς μπορούν να βελτιώνονται συνεχώς.

Είναι ζωτικής σημασίας για τους οδηγούς να μπορούν να εκφράζουν τυχόν σχόλια και προτάσεις που μπορεί να έχουν σχετικά με το περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας τους, επομένως επιτρέψτε τους να το κάνουν κατά τις τακτικές συναντήσεις σας. Με βάση τα σχόλιά τους, δημιουργήστε προγράμματα εκπαίδευσης για να διασφαλίσετε ότι οι οδηγοί είναι καλά εξοπλισμένοι για νέες τεχνολογίες. Μπορείτε επίσης να παρέχετε βοήθεια σχετικά με τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας τους για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν πού οδεύει το μέλλον τους.

Για να δημιουργήσετε έναν πιο αποτελεσματικό στόλο, μπορείτε να εισαγάγετε πρωτοβουλίες για να βοηθήσετε τους οδηγούς σας να είναι πιο υγιείς. Αυτά περιλαμβάνουν συνδρομές στο γυμναστήριο, δίαιτα και προγράμματα απώλειας βάρους, προβολές υγείας και παρόμοια. Αυτές οι προσπάθειες διατηρούν τους οδηγούς υγιείς, μειώνουν τα ποσοστά ασθενειών και απουσιών και βελτιώνουν τη βραχυπρόθεσμη παραγωγικότητα και τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία.

Τελικές παρατηρήσεις

Η πρόσληψη επαγγελματιών οδηγών φορτηγών είναι απαραίτητη για την επιτυχία της εταιρείας logistics σας. Άλλωστε, αυτοί είναι υπεύθυνοι για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων που έχουν αγοράσει οι πελάτες σας από τον έναν προορισμό στον άλλο. Καθώς σχεδόν κάθε καταρτισμένος οδηγός εργάζεται ήδη και ο αριθμός των ενδιαφερόμενων οδηγών μειώνεται, είναι πιο αναπόσπαστο από ποτέ να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό και να προσλαμβάνετε μόνο τους πιο ικανούς και ικανούς οδηγούς που διατίθενται.

Σχετικά με εμάς

Το VeriTread είναι εδώ για να βοηθήσει στη σύνδεση οδηγών φορτηγών σε μια ποικιλία φορτηγών με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου. Δεσμευόμαστε για εξαιρετικές υπηρεσίες, δίκαιες χρεώσεις και υπερασπιζόμαστε την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να γίνετε πάροχος υπηρεσιών μεταφορών, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Schreibe einen Kommentar