συνδρομές σε περιοδικά για παιδιά.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

συνδρομές σε περιοδικά για παιδιά. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

Juni 21, 2021 0 Von admin

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ενώ πάντα φαντάζομαι μεγάλες μέρες με τα παιδιά μου να τεμπελιάζουν και να βγάζουν χυμό καρπουζιού από την αγκαλιά τους και να διασκεδάζουν με τίποτα περισσότερο από κιμωλία και ραβδιά με φυσαλίδες, ξέρω ότι μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια στον τρόπο του εκτροπές.

Μου άρεσαν οι συνδρομές σε περιοδικά ως παιδί και ειδικά μετά από ένα χρόνο που χρειαζόμασταν τόσο συχνά οθόνες για να παίξουμε το ρόλο του φροντιστή και του δασκάλου και του φίλου, ήμουν πρόθυμος να ανάψω λίγη αγάπη για τα περιοδικά.

Για να περάσετε την ώρα σας σε μεγάλες βόλτες με αυτοκίνητο ή καλοκαιρινές καταιγίδες ή οποιαδήποτε στιγμή που η ζέστη του καλοκαιριού απαιτεί ηρεμία, εδώ είναι τέσσερα όμορφα παιδικά περιοδικά για να ξεκινήσετε τη φαντασία, να ικανοποιήσετε την περιέργεια και να αμφισβητήσετε το status quo.

Περιοδικό Illustoriaτώρα δημοσιεύεται από McSweeney’sιδρύθηκε ως μια «έντυπη δημοσίευση υψηλής ποιότητας για δημιουργικά παιδιά και τους ενήλικες τους για να επιβραδύνουν και να απολαμβάνουν ιστορίες, τέχνη και δραστηριότητες ως αντίκρισμα στην ταχύρυθμη, ψηφιακή εποχή μας».

Κάθε τεύχος του Illustoria είναι γεμάτο με συνεντεύξεις, κόμικς, έργα, ιστορίες, παιχνίδια, αστεία και συνταγές και το καθένα είναι μια εικαστική και δημιουργική γιορτή. Μια τεράστια γκάμα συνεργατών για παιδιά και ενήλικες προσδίδει τη μοναδική οπτική και αισθητική τους σε φανταστικά πλούσιες σελίδες. Σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες, αλλά ειδικά για παιδιά 6-12. Κατευθύνομαι προς McSweeney’s να κάνω παραγγελία. Ακολουθηστε @Illustoria_Mag στο Instagram.

//

Το Ditto Kids έχει μια αποστολή να βοηθήσει τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους φροντιστές να καθοδηγήσουν τα παιδιά στο ταξίδι προς το να γίνουν ενεργά αντιρατσιστές. Το Ditto Kids συνδυάζει την ιστορία και τον πολιτισμό της αποικιοκρατίας με εκπαιδευτικούς στόχους κατά της προκατάληψης για να βοηθήσει τους ενήλικες να αντιμετωπίσουν μεγάλα θέματα με μικρά παιδιά με τρόπο κατάλληλο για την ηλικία. Κάθε τεύχος διερευνά μια διαφορετική χώρα και πολιτισμό και διδάσκει στα παιδιά και τους φροντιστές τις δεξιότητες για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση της ανισότητας.

Το ίδιο είναι γεμάτο με δραστηριότητες, χαρούμενα φύλλα εργασίας και προτροπές συνομιλίας. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα περιοδικό που τα μικρά παιδιά είναι πιθανό να ξεχυθούν ανεξάρτητα, αλλά είναι ένας απαραίτητος σύντροφος για γονείς και φροντιστές που πλοηγούνται σε κρίσιμες συζητήσεις. Τεύχος δεύτερο, το οποίο επικεντρώνεται στη συνεργασία και τη χώρα του Μάλι, υποχώρησε νωρίτερα αυτό το μήνα. Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών και τους φροντιστές τους. Ακολουθηστε @DittoKidsMagazine στο Instagram.

//

Γενναιότητα γιορτάζει τις πρωτοποριακές γυναίκες που έχουν διαφορετική εθνικότητα, φυλή, ικανότητες, υπόβαθρο και ενδιαφέροντα. Τα όμορφα σχεδιασμένα τεύχη είναι γεμάτα από ιδέες χειροτεχνίας με επίκεντρο το STEAM, συνταγές, πειράματα και δραστηριότητες. (Προειδοποίηση γονέα: Αυτό μπορεί να είναι συγκεκριμένο για το νοικοκυριό, αλλά αν και είναι εξαιρετικά όμορφο, οι υπέροχες εικόνες και τα εκλεπτυσμένα έργα μπορεί μερικές φορές να αποδειχθούν προκλητικά για τα παιδιά που θέλουν να αναδημιουργήσουν *ακριβώς* αυτό που βλέπουν στα όμορφα spreads.)

Φιλόδοξο ή όχι, υπάρχουν πολλά να αρέσουν εδώ. Το τεύχος 15 κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου και αφηγείται την ιστορία της αφηρημένης ζωγράφου και ακτιβίστριας, Bernice Bing. Σχεδιασμένο για παιδιά κάθε φύλου, ηλικίας 5-12 ετών. Ακολουθηστε @Bravery_Mag στο Instagram.

//

Αδιάβροχο σακάκι με κουκούλα (σχεδιασμένο για ηλικίες 6-12 ετών) και Τελεία (σχεδιασμένα για ηλικίες 5 ετών και κάτω) τα περιοδικά από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι και τα δύο αγαπημένα εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε τεύχος δημιουργείται με γνώμονα τη μακροζωία και έχει σχεδιαστεί για να το απολαμβάνετε και να το επιστρέφετε ξανά και ξανά. Γεμάτα με αστεία (τα πολύ αγαπημένα των παιδιών μου), συναρπαστικές εικόνες και ευφάνταστη γλώσσα, και τα δύο περιοδικά καλλιεργούν την περιέργεια και τη δημιουργικότητα που συναντούν τα παιδιά εκεί που βρίσκονται. Τα τρέχοντα τεύχη καλύπτουν τους καρχαρίες και τα έντομα και τα προηγούμενα τεύχη καλύπτουν ευρύ φάσμα θεμάτων από την ευγένεια μέχρι τα μουσεία και τα μαμούθ!

Το Anorak και το Dot εκτυπώνονται και τα δύο σε ανακυκλωμένο χαρτί χρησιμοποιώντας φυτικό μελάνι. Διατίθενται επίσης ισπανικές εκδόσεις. Επιπλέον, ακριβώς την ώρα για καλοκαιρινά ταξίδια, κυκλοφόρησαν ένα νέο podcast. Anorak: The Happy Podcast For Kids μεταδίδεται τώρα όπου κι αν ακούτε τα podcast σας! Ακολουθηστε @AnorakMag στο Instagram.

Άλλα τρέχοντα αγαπημένα για κοινή χρήση; Ναι παρακαλώ!

Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Η ανάγνωση των φύλλων τσαγιού μου μπορεί να κερδίσει μια μικρή προμήθεια για τα αγαθά που αγοράζονται μέσω αυτών των συνδέσμων.