Τι είναι το Skidder;

0
Τι είναι το Skidder;

Στη δεκαετία του 1920, οι ολισθητήρες συνήθιζαν να έλκονταν από κατοικίδια ζώα φάρμας. Αυτός ο τρόπος κίνησης των ολισθητήρες άρχισε να μειώνεται όταν οι μηχανές με αέριο άρχισαν να παίρνουν τη θέση των ζώων. Επίσης, για να διευκολυνθεί η ανύψωση βαρέων κορμών, αυτές οι μηχανές είχαν εφοδιαστεί με βαρούλκα για να βοηθήσουν στη μεταφορά του φορτίου. Το πρώτο σχέδιο του ολισθητήρα υποτίθεται ότι είχε μια ατμομηχανή, επειδή θεωρήθηκε ότι η μηχανή θα ήταν πιο αποτελεσματική από τον ατμογάιδαρο. Στις αρχές της δεκαετίας του 1920, το Clyde Skidder θεωρείται ένα από τα πρώτα πλήρως λειτουργικά ολισθητήρες με ατμό. Το skidder είναι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιείται για το τράβηγμα κορμών και πώς πήρε το όνομά του αυτό το μηχάνημα επειδή όταν το κούτσουρο παρασυρθεί θα γλιστρήσει στο έδαφος. Μετά την κοπή των κορμών, μεταφέρονται από το εργοτάξιο σε μια προσγείωση όπου θα μεταφερθούν με φορτηγά σε ένα μύλο. Σήμερα, τα skidders είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και καινοτόμα κομμάτια βαρέως εξοπλισμού που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι Skidders;

Οι ολισθητήρες μπορούν να ταξινομηθούν σε δύο διαφορετικούς τύπους, οι οποίοι είναι οι ολισθητήρες καλωδίων και οι ολισθητήρες:

skidder που μεταφέρει κορμούς

ολισθητήρες καλωδίων – Αυτός ο τύπος ολισθητήρα χρησιμοποιεί καλώδια που τυλίγονται γύρω από τα κούτσουρα για να μπορούν οι χειριστές να τα μετακινούν με το χέρι. Αυτός ο ολισθητήρας πρέπει να έχει έναν δεύτερο χειριστή που θα πρέπει να μείνει έξω από το μηχάνημα και να τυλίξει τα καλώδια.

ολισθητήρες Grapple – Αυτός ο τύπος ολισθητήρα χρησιμοποιεί ένα σύστημα καταπολέμησης που δεν χρειάζεται δεύτερο χειριστή. Οι λαβές συνδέονται με μια μπούμα και η μπούμα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να μετακινήσετε τα βαριά κορμούς. Ο ολισθητήρας αρπάγης θεωρείται πολύ πιο παραγωγικός από τον ολισθητήρα καλωδίων.

Ποια είναι τα μέρη ενός Skidder;

Skidder

  • Αρπαγή
  • Αψίδα
  • Καμπίνα
  • Σύστημα εξάτμισης
  • Κινητήρας
  • Λεπίδα

Ποια είναι τα χειριστήρια για τη λειτουργία ενός Skidder;

Yellow Skidder

Έλεγχος αριστερού χεριού: Αυτό το χέρι ελέγχει την κίνησή σας από αριστερά προς τα δεξιά. Αυτός ο βραχίονας διαθέτει επίσης έναν διακόπτη που έχει επιλογές προς τα εμπρός, ουδέτερο και όπισθεν.

Έλεγχος δεξιού βραχίονα: Αυτός ο βραχίονας ελέγχει την αρπάγη σας. Εάν μετακινήσετε το χέρι προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, θα μετακινήσει τη λαβή πιο κοντά ή πιο μακριά από εσάς. Η μετακίνηση του βραχίονα προς τα αριστερά σπρώχνει τον βραχίονα προς τα πάνω και προς τα δεξιά θα τον πέσει κάτω.

Πίνακας ελέγχου δεξιά: Διαθέτει διάφορα κουμπιά που λειτουργούν όπως φώτα, κλιματιστικό, κουμπιά αδράνειας, διάλειμμα στάθμευσης κ.λπ.

Ελεγχος ταχύτητας: Στο χειριστήριο του δεξιού βραχίονα, θα δείτε δύο κουμπιά που είτε θα ανεβάσουν είτε θα μειώσουν την ταχύτητα στο επίπεδο που θέλετε.

Πώς να σύρετε έναν ολισθητή

Με το VeriTread, θα βρούμε το σωστό υπηρεσίες μεταφοράς που λειτουργούν για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Σας προτείνουμε τρέιλερ που έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενούν μια ποικιλία διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών βαρέως εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των τροχοφόρων φορτωτών. Όσον αφορά τον τρόπο μεταφοράς ενός ολισθητήρα, γενικά συνιστούμε τη χρήση ενός ρυμουλκούμενου ανοιχτού καταστρώματος, το οποίο είναι καλύτερα σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στο μοναδικό σχήμα ενός ολισθητήρα. Ένα από τα καλύτερα ρυμουλκούμενα ανοιχτού καταστρώματος για να σύρετε ένα skidder είναι ένα flatbed, step deck ή RGN τρέιλερ.

Γιατί να επιλέξετε το VeriTread;

VeriTread είναι η λύση σας για τη μεταφορά ενός ολισθητήρα. Μπορούμε να παραλάβουμε το skidder σας σε οποιονδήποτε προορισμό στη Βόρεια Αμερική με ασφαλή και έγκαιρο τρόπο. Είμαστε ειδικοί στο χειρισμό της γραφειοκρατίας, στην επιλογή των σωστών τρέιλερ και οδηγών και στη χάραξη των πιο αποτελεσματικών διαδρομών.

Το VeriTread διευκολύνει τη λήψη αξιόπιστων προσφορών φορτίου από τους ειδικούς στη μεταφορά εξοπλισμού. Το VeriTread μετακινεί χιλιάδες μηχανές κάθε χρόνο και μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα μια αξιόπιστη προσφορά εν κινήσει. Η εκτεταμένη βάση δεδομένων προδιαγραφών και διαστάσεων με 60.000+ αντικείμενα, διασφαλίζει ότι αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην έρευνα και περισσότερο χρόνο για να θέσετε τον εξοπλισμό σας σε λειτουργία. Το VeriTread φορτίο παραθέτω, αναφορά διαδικασία είναι ο απλούστερος τρόπος προετοιμασίας για τη μεταφορά των μηχανών σας. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα και θα λάβετε μια προσφορά σε λιγότερο από ένα λεπτό:

  • Εισαγάγετε έναν κατασκευαστή και μοντέλο
  • Επαληθεύστε ή επεξεργαστείτε τις διαστάσεις του μηχανήματος σας
  • Εισαγάγετε τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης
  • Η προσφορά σας είναι έτοιμη!

Πιστεύουμε ότι η σουίτα καινοτόμων μας εργαλεία λήψης αποφάσεων δίνουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να λαμβάνουν πιο έξυπνες και πιο ενημερωμένες αποφάσεις μεταφοράς, μειώνοντας τη συνολική αβεβαιότητα και παρέχοντας καλύτερη εμπειρία για όλους.

Το να ξεκινήσετε με το VeriTread είναι εύκολο. Μπορείτε να επισκεφτείτε το δικό μας Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε (800) 880-0468 ή (863) 226-0903 για διεθνείς κλήσεις.

Schreibe einen Kommentar