Τι μπορεί να συνεισφέρει η ηλιακή ενέργεια στην κοινωνία

5
Τι μπορεί να συνεισφέρει η ηλιακή ενέργεια στην κοινωνία

Η εκπληκτική φύση της ηλιακής ενέργειας

Γνωρίζετε ότι η ηλιακή ενέργεια μπορεί να φωτίσει τον εξωραϊσμό σας με τα μικρά φώτα που έχετε τοποθετήσει μπροστά, αλλά μπορεί πραγματικά να κάνει όσα λένε οι άνθρωποι; Εάν έχετε μια στέγη γεμάτη ηλιακούς συλλέκτες, ίσως καταλάβετε πώς θα μπορούσε να τροφοδοτήσει και ένα σπίτι. Η ηλιακή ενέργεια έχει στην πραγματικότητα πολλές εφαρμογές πέρα ​​από τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας. Κάποια από αυτά είναι προφανή ενώ άλλα είναι πιο κρυφά. Αλλά υπάρχουν πολλές χρήσεις για την ηλιακή ενέργεια και ο πάροχος ηλιακής ενέργειας μόλις αρχίζει να αξιοποιεί αυτούς τους πόρους.

Πετώντας στην ηλιακή ενέργεια

Υπήρξε μόνο μία τεκμηριωμένη πτήση με ηλιακή ενέργεια σε οποιαδήποτε μεγάλη απόσταση, αλλά είναι μια αρχή. Είτε πρόκειται για εμπορικά ηλιακά αεροπλάνα είτε για ιδιωτικό αεροσκάφος, υπάρχει μέλλον στη χρήση της ηλιακής ενέργειας.

Ηλιακά Ισχυρά Στάδια

Η Ταϊβάν έχει ένα στάδιο που ονομάζεται «Στάδιο Δράκου», επειδή έχει σχήμα δράκου με σπειροειδή ζυγαριά από ηλιακούς συλλέκτες. Το ίδιο το γήπεδο έχει χωρητικότητα 55.000 και έχει αρκετά πάνελ για να τροφοδοτήσει ολόκληρο το γήπεδο με την ηλεκτρική ενέργεια που χρειάζεται.

Μαγειρέψτε γεύματα στο Έβερεστ

Όχι μόνο κάποιος θέλει να ανέβει στο Έβερεστ. Αλλά είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι αν ποτέ σηκωθείτε τόσο ψηλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ηλιακή πηγή καυσίμου για να μαγειρέψετε αντικείμενα, ώστε να μην είναι παγωμένα όπως όλα τα άλλα γύρω σας.

Πόσιμο θαλασσινό νερό

Ξέρετε ότι δεν πρέπει να πίνετε θαλασσινό νερό, αλλά η ηλιακή ενέργεια μπορεί να μετατρέψει το θαλασσινό νερό σε κάτι που μπορείτε να πιείτε. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει χώρες με προβλήματα έλλειψης νερού στο μέλλον.

Power Villages In Need

Η ηλιακή ενέργεια μικρής κλίμακας μπορεί να κάνει πολλά για τα αγροτικά χωριά, όπως αυτά στην Αφρική. Η παροχή δύναμης σε ένα χωριό στην Κένυα βελτιώνει την υγεία και παρουσιάζει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης.

Πύλη προς τις ευκαιρίες

Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ηλεκτρική ενέργεια σε όλο τον κόσμο. Αυτό μειώνει την ποιότητα ζωής συνολικά, αλλά έχει επίσης αντίκτυπο στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και άλλους τομείς. Η παροχή ηλιακής ενέργειας σε περιοχές που δεν την έχουν θα σήμαινε ότι θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε όσους έχουν ανάγκη.

Χλοοκοπτικό με Ηλιοκίνηση

Αν και αυτό μπορεί να μην αλλάξει τη ζωή τόσο γρήγορα, τα αυτόματα χλοοκοπτικά με ηλιακή ενέργεια έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και αποτελούν μια καινοτόμο ιδέα. Αν και κοστίζουν χιλιάδες δολάρια τώρα, ανοίγουν το δρόμο για το τι μπορεί να κάνει η ηλιακή ενέργεια στο μέλλον.

Εργασία με έναν πάροχο ηλιακής ενέργειας

Μπορεί να μην ανησυχείτε για το μαγείρεμα των γευμάτων στο Έβερεστ, αλλά θέλετε να τροφοδοτήσετε το σπίτι σας με έναν πάροχο ηλιακής ενέργειας. Ενώ ορισμένα από αυτά τα αντικείμενα είναι φουτουριστικά, η τροφοδοσία του σπιτιού σας με έναν πάροχο ηλιακής ενέργειας μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή. Απλώς επικοινωνήστε με τους συνεργάτες Star Energy και λάβετε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε σχετικά με τη λήψη καθαρής ενέργειας. Δεν χρειάζεται να βάλετε ηλιακούς συλλέκτες στο σπίτι σας ή οτιδήποτε άλλο. Η Star Energy Partners θα φροντίσει να συλλέξει την ενέργεια που χρειάζεστε και απλώς θα τη μεταφέρει μαζί σας με χαμηλό, σταθερό ρυθμό.

Schreibe einen Kommentar