Φακές διπλωμένες σε γιαούρτι, σπανάκι και βασιλικό

0
Φακές διπλωμένες σε γιαούρτι, σπανάκι και βασιλικό

Υπάρχει ένα μικροσκοπικό, προσεκτικά επιμελημένο βιβλιοπωλείο σε μια βορειοδυτική γωνία της γειτονιάς Potrero Hill του Σαν Φρανσίσκο. Ήμουν λίγα λεπτά νωρίτερα για ένα γεύμα πλησίον και δεν μπορούσα παρά να εμφανιστεί για μια γρήγορη περιήγηση. Πέντε λεπτά αργότερα βγήκα έξω με Γεύμα στο κατάστημα: Η τέχνη και η πρακτική του μεσημεριανού γεύματος. Είναι ένας εμπνευσμένος τόμος από τον εδραιωμένο ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου του Σιάτλ, Peter Miller, ο οποίος γιορτάζει τις απλές απολαύσεις που επιτυγχάνονται παίρνοντας και εκτιμώντας (αυτό που θεωρώ) ένα σωστό γεύμα. Η έμφαση δίνεται σταθερά στο φαγητό που είναι απλό, φρέσκο, προσεγμένο και συχνά κοινόχρηστο. Είπε αλλιώς – το μεσημεριανό γεύμα δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο ή περίπλοκο για να έχει νόημα.

Φακές διπλωμένες σε γιαούρτι, σπανάκι και βασιλικόΦακές διπλωμένες σε γιαούρτι, σπανάκι και βασιλικόΦακές διπλωμένες σε γιαούρτι, σπανάκι και βασιλικό

Αφιερώστε χρόνο για μεσημεριανό γεύμα. Αυτό το βιβλίο μου έπιασε μια τέτοια νότα γιατί υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μέρα σας περισσότερο από αυτή τη χειρονομία. Είναι κάτι στο οποίο πιστεύω και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να το κάνω πράξη είτε κάθομαι μόνος μου, είτε με λίγους φίλους είτε με πολλούς. Υπάρχει κάτι το απίστευτα θετικό και αισιόδοξο σε αυτόν τον μικρό όγκο με το χαρούμενο, ντοματοκόκκινο εξώφυλλο. Σε πρακτικό επίπεδο, είναι γεμάτο με σκέψεις και συμβουλές για το πώς να τρώτε καλά, να ρυθμίζετε τη μέρα σας και να αποθηκεύετε το ντουλάπι της εργασίας σας…αλλά συνδυάζεται σε κάτι πέρα ​​από το άθροισμα των ενοτήτων και των κεφαλαίων του. Μου αρέσει που υπάρχει ως υπενθύμιση του πόσο σημαντικό μπορεί να είναι αυτό το διάλειμμα της ημέρας – πώς μπορεί να βοηθήσει τις σχέσεις να αναπτυχθούν, πώς μπορεί να βοηθήσει να ενεργοποιηθούν, να θρέψουν και να αναζωογονηθούν και πώς το μεσημεριανό γεύμα μπορεί να φέρει λίγη μαγεία στο ένα εργασιακό περιβάλλον.

Φακές διπλωμένες σε γιαούρτι, σπανάκι και βασιλικό

Έφτιαξα τις φακές διπλωμένες σε γιαούρτι, σπανάκι και βασιλικό. Διπλή παρτίδα μάλιστα. Το απολάμβαναν σε καρυδόψωμο, σε στιλ ταρτίν, για πολλές ημέρες. Οι φίλοι που δεν αντέχουν το σιτάρι ή τη γλουτένη μπορούν να απολαύσουν αυτόν τον συνδυασμό σε κατάλληλα κράκερ ή τυλιγμένα σε ένα στιβαρό, φρέσκο ​​φύλλο μαρουλιού ρομά. Έχει φακές, άφθονο σπανάκι (η ρόκα είναι επίσης υπέροχη), βότανα και ελληνικό γιαούρτι – μια χορταστική, υγιεινή, χορταστική σειρά συστατικών που σας δίνει δύναμη για το υπόλοιπο απόγευμα!

101 Συνδρομή Βιβλίων Μαγειρικής

Η συνδρομή Premium Χωρίς διαφημίσεις περιλαμβάνει:
-Περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις
-Συνταγές φιλικές προς την εκτύπωση
Μπαχαρικό / Βότανο / Λουλούδι / Ξύσμα Συλλογή συνταγών pdf
Weeknight Express Συλλογή συνταγών pdf
– Μπόνους έκπληξη όλο το χρόνο

Schreibe einen Kommentar