Φτιάξτε Ahead Super Green Vegan Quinoa Burritos

2
Φτιάξτε Ahead Super Green Vegan Quinoa Burritos

Burritos κάνουν Καλός φαγητό αεροπλάνου. Θυμάμαι ότι είδα μια γυναίκα πριν από είκοσι χρόνια σε μια πτήση με τον άντρα της και τα δύο της παιδιά. Όλοι είχαν μπουρίτο. Απομακρυνόμενος, πέντε ώρες σε μια πτήση, ήθελα να μπω στην οικογένειά της. Ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησα ότι λίγη επιπλέον τρέλα καθώς προσπαθείς να βγεις από το σπίτι για ένα ταξίδι μπορεί να αξίζει τον κόπο. Λοιπόν, ναι, τα μπουρίτο – είναι φορητά, μπορείτε να φάτε μια μερίδα, να τα ξανατυλίξετε και να αποθηκεύσετε τα υπόλοιπα για αργότερα. Και το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να τα γεμίσετε με ότι σας αρέσει.
Super Green Vegan Quinoa Burrito
Έφτιαξα αυτά τα vegan burrito για να πάρω μια πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στη Χονολουλού και πάγωσα τα υπόλοιπα για να εγγυηθώ ένα εύκολο γεύμα όταν επιστρέψαμε. Κάθε ένα είναι γεμάτο με κινόα, φασόλια mung και πολλά τριμμένο λάχανο. Κάτι που μπορεί να μην ακούγεται ορεκτικό, αλλά(!) όλα συνδυάζονται με ένα κρεμώδες ντρέσινγκ αβοκάντο με καρφώματα σεράνο. Σκεφτείτε τη ζωηρή πράσινη θεά. Το dressing ενισχύεται με επιπλέον λεμόνι και το οξύ βοηθά στο να διατηρηθεί το αβοκάντο λαμπερό και ταυτόχρονα χαλαρώνει λίγο το λάχανο. Διπλή νίκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Super Green Vegan Quinoa Burrito

Super Green Vegan Quinoa Burrito
Μερικές σημειώσεις… Μου αρέσουν σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά σίγουρα μπορείτε να ζεστάνετε αν θέλετε. Για να παγώσει, τυλίξτε το με λαδόκολλα και μετά ξανά σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Τοποθετήστε σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης. Επίσης, αν δυσκολεύεστε να βρείτε φασόλια mung, αλλάξτε με άλλα φασόλια ή φακές.

101 Συνδρομή Βιβλίων Μαγειρικής

Η συνδρομή Premium Χωρίς διαφημίσεις περιλαμβάνει:
-Περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις
-Συνταγές φιλικές προς την εκτύπωση
Μπαχαρικό / Βότανο / Λουλούδι / Ξύσμα Συλλογή συνταγών pdf
Weeknight Express Συλλογή συνταγών pdf
– Μπόνους έκπληξη όλο το χρόνο

Schreibe einen Kommentar