Χορτοφαγικό σάντουιτς TLT

2
Χορτοφαγικό σάντουιτς TLT

Αυτή τη στιγμή, κανένα άλλο σάντουιτς που φτιάχνω δεν ζητείται περισσότερο. Αντί για ένα κλασικό σάντουιτς BLT, φτιάχνω ένα TLT – tempeh, μαρούλι και ντομάτα. Δεν είναι πρωτότυπη ιδέα, αλλά το μυστικό μου είναι αυτό…κάθε Το συστατικό πρέπει να είναι υπερβολικά γευστικό. Ψητές ντομάτες για σάντουιτς TLT
Η έκδοσή μου διαθέτει tempeh μαριναρισμένο με chipotle μαζί με ντοματίνια ψητά στο φούρνο, λίγο ψιλοκομμένο μαρούλι και μια γενναιόδωρη σαλάτα αβοκάντο σε μια λεπτή φέτα (ή δύο) υπέροχο ψωμί. Για όποιον αναζητά ένα χορταστικό, ουσιαστικό, ικανοποιητικό, θρεπτικό και χωρίς κρέας μεσημεριανό γεύμα – είναι δύσκολο να το κερδίσετε.

Πλάγια όψη του Epic TLT Sandwich
Θα χρειαστεί να προγραμματίσετε λίγο για να μαρινάρετε το tempeh και να ψήσετε τις ντομάτες, αλλά υπόσχομαι ότι αξίζει τον κόπο, και αν φτιάξετε επιπλέον, θα έχετε σάντουιτς για την εβδομάδα. Το Tempeh είναι εύκολο να βρεθεί στα περισσότερα Whole Foods Markets ή καταστήματα φυσικών τροφίμων – εδώ είναι ένας σύνδεσμος για μια άλλη αγαπημένη συνταγή tempeh σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για άλλους τρόπους χρήσης της.

Πλάγια όψη του Epic TLT Sandwich

Απολαμβάνω αυτό το σάντουιτς TLT σε μια μεγάλη, εξαιρετικά λεπτή φέτα ψωμί από καρύδι ολικής αλέσεως – φρυγανισμένο μέχρι να γίνει τραγανό. Μπορείτε να ακολουθήσετε την παραδοσιακή διαδρομή σάντουιτς ή να την απολαύσετε ανοιχτόχρωμα. Και τώρα σκέφτομαι ότι οι μινιατούρες εκδοχές αυτών μπορεί να είναι υπέροχο φαγητό για πάρτι σε μέγεθος μπουκιάς;

Εάν είστε παιχνίδι για περισσότερη έμπνευση για tempeh, μην χάσετε αυτές τις συνταγές tempeh. Και φροντίστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το Spicy Tempeh Crumble Bowl και αυτή τη σαλάτα Tempeh Taco.

101 Συνδρομή Βιβλίων Μαγειρικής

Η συνδρομή Premium Χωρίς διαφημίσεις περιλαμβάνει:
-Περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις
-Συνταγές φιλικές προς την εκτύπωση
Μπαχαρικό / Βότανο / Λουλούδι / Ξύσμα Συλλογή συνταγών pdf
Weeknight Express Συλλογή συνταγών pdf
– Μπόνους έκπληξη όλο το χρόνο

Schreibe einen Kommentar