10 EPIC Portland Viewpoints για να ελέγξετε τη λίστα σας (τοπικός οδηγός)

10 EPIC Portland Viewpoints για να ελέγξετε τη λίστα σας (τοπικός οδηγός)

September 23, 2022 0 Von admin
καλύτερες απόψεις στο Πόρτλαντ Όρεγκον

Το Πόρτλαντ είναι μια όμορφη πόλη. Δεν κατακλύζεται από ουρανοξύστες και αντ ‚αυτού προσφέρει έναν διαχειρίσιμο πυρήνα στο κέντρο της πόλης και εκπληκτική θέα στα διαφαινόμενα βουνά. Αν θέλετε να ζήσετε μόνοι σας την ομορφιά της πόλης, επιτρέψτε μου να μοιραστώ τις 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απόψεις στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Παρόλο που έχω ζήσει εδώ όλη μου τη ζωή, εξακολουθώ να βρίσκομαι έκπληκτος από το πανέμορφο αστικό τοπίο όταν με αιχμαλωτίζει. Είναι ωραίο να γνωρίζω ότι η γενέτειρά μου μπορεί ακόμα να με σταματήσει – το έχει ακόμα. 😉#10. Θέα στο πάρκο

Το Overlook Park είναι απολύτως υπέροχο, ειδικά σε μια δροσερή φθινοπωρινή μέρα. Ένα κομμάτι γρασίδι σκιάζεται από μια χούφτα δέντρα, παρακινώντας τους επισκέπτες να μείνουν με φίλους ενώ χαλαρώνουν σε καλάθια για πικνίκ και βλέπουν το ηλιοβασίλεμα.

Προτείνω να ακολουθήσετε το παράδειγμά σας κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής βραδιάς γιατί η θέα στο Πόρτλαντ είναι εκπληκτική. Θα έχετε απαράμιλλη πρόσβαση στη γέφυρα Fremont και στον ορίζοντα της πόλης που φαίνεται στο βάθος.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα εστιατόρια σε κοντινή απόσταση, αν θέλετε να περάσετε λίγο μετά τη δύση του ηλίου. Εδώ είναι ένας μίνι-οδηγός στη λεωφόρο N Μισισιπή.

Καλύτερη θέα στο κέντρο του Πόρτλαντ

#9. Μπαρ αναχώρησης στον τελευταίο όροφο

Φανταστείτε μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά να κάνετε παρέα με μια παρέα φίλων απολαμβάνοντας ποτά σε ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο. Αν αυτό ακούγεται σαν την ιδέα σας για διασκέδαση (τηλεφώνησέ με!), τότε η Αναχώρηση είναι το μέρος για σένα.

Βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Πόρτλαντ, ένα τετράγωνο από την πλατεία Pioneer Courthouse, γνωστή με αγάπη ως „Σαλόνι του Πόρτλαντ“, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε παρέα. και απολαύστε υπέροχη θέα στο Πόρτλαντ.

Ένα άλλο εστιατόριο του Πόρτλαντ με εκπληκτική θέα στην πόλη είναι το Portland City Grillπου βρίσκεται στο Big Pink Building.

Το Big Pink Building είναι το ψηλότερο κτίριο στο Πόρτλαντ και κάποιος ήταν αρκετά έξυπνος για να βάλει ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο – ιδιοφυΐα! Το Happy Hour είναι μια καλή συμφωνία, προτείνω να φτάσετε μια ώρα πριν από τη δύση του ηλίου, επειδή το μέρος γεμίζει γρήγορα και οι θέσεις με την καλύτερη θέα αρπάζονται πιο γρήγορα.


#8. Πάουελ Μπουτ

Δεδομένου ότι το Πόρτλαντ φιλοξενεί πολλούς (πολλούς) εξαφανισμένους κώνους σκωρίας, δεν υπάρχει έλλειψη εξαιρετικών σημείων για να διαλέξετε και το φυσικό πάρκο Powell Butte δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το Powell Butte βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό Πόρτλαντ και αξίζει να περπατήσετε από το κέντρο της πόλης. Σαν να μην έφτανε η πανοραμική θέα στο βουνό, η φύση είναι εντυπωσιακή — ανοιχτά λιβάδια, δασικές εκτάσεις και όμορφα μονοπάτια.

Ο Powell Butte προσφέρει μερικές από τις καλύτερες πεζοπορίες στο Πόρτλαντ, γι‘ αυτό φέρτε ένα ζευγάρι παπούτσια πεζοπορίας και ελάτε κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος για μια εντυπωσιακή και πολύχρωμη επίδειξη του όρους Hood σε μια καθαρή μέρα.

Η επίσκεψη στο Powell Butte σας κάνει να νιώθετε εντελώς απομακρυσμένοι από οποιαδήποτε πόλη, παρόλο που βρίσκεστε εντός των ορίων της πόλης.

καλύτερες απόψεις Πόρτλαντ

#7. Tom McCall Waterfront Park/Eastbank Esplanade

Το Tom McCall Waterfront Park βρίσκεται στον ποταμό Willamette και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το πιο πολυσύχναστο τμήμα του πυρήνα του κέντρου της πόλης, ενώ τεχνικά εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Το πάρκο φουσκώνει με υπαλλήλους κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος και είναι ένα εξαιρετικό σημείο παρακολούθησης ανθρώπων για να ξεκουραστούν τα κουρασμένα πόδια.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η θέα στο κέντρο του Πόρτλαντ είναι υπέροχη από εδώ επειδή είστε τόσο κοντά σε όλα τα ψηλά κτίρια!

Περιπλανηθείτε στο Eastbank Esplanade για να απολαύσετε μια πιο πανοραμική θέα στο κέντρο του Πόρτλαντ.

Προσπαθήστε να ρυθμίσετε την επίσκεψή σας στην προκυμαία με την εποχή της άνοιξης γιατί αυτό είναι το καλύτερο σημείο στο Πόρτλαντ για άνθη κερασιάς. Οι 100 κερασιές Akebono που πλαισιώνουν την προκυμαία δόθηκαν από την Ιαπωνική Ένωση Εισαγωγέων Σιτηρών το 1990.

Απόψεις του Πόρτλαντ

#6. ΒΔ Westover Road

Υπάρχει μια πληθώρα υπέροχη θέα στο κέντρο του Πόρτλαντ από διάφορα σημεία έξω από τη NW Westover Road. Η προσωπική μου αγαπημένη θέα βρίσκεται κοντά στο Papa Hayden (υπάρχει μια μεγάλη σκάλα δύο τετράγωνα πιο πάνω από το εστιατόριο).

Ανεβείτε τις σκάλες στην κορυφή για να ανταμειφθείτε με ένα υπέροχο πλεονέκτημα της γέφυρας Fremont και του όρους Adams που διακρίνονται στο βάθος. Μπορείτε επίσης να δείτε το όρος Hood, το όρος Saint Helens και το όρος Rainier σε μια καθαρή μέρα.

Αν θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο εξερευνώντας το ΒΔ Πόρτλαντ, διαβάστε τον Μίνι Οδηγό της Τοπικής για το ΒΔ Πόρτλαντ.


#5. Council Crest Park

Στα 1.071 πόδια, το Council Crest Park είναι το υψηλότερο σημείο της πόλης — οπότε ναι, σίγουρα θα δείτε μερικές από τις καλύτερες απόψεις που έχει να προσφέρει το Πόρτλαντ!

Δεδομένου ότι το πάρκο βρίσκεται επίσης στην κορυφή ενός κώνου, μπορείτε να οδηγήσετε μέχρι την κορυφή. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε περιπετειώδεις, προτείνω να κάνετε πεζοπορία στην κορυφή (δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνετε την καρδιά σας να δυναμώνει).

Επιπλέον, το παλιό δάσος που περιβάλλει αυτήν την περιοχή είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Θα δείτε το όρος St. Helens, το όρος Hood, το όρος Adams και ακόμη και το όρος Rainier. Έτσι, αν μπορώ να σας δώσω κάποιες συμβουλές, κατευθυνθείτε στο πάρκο για το ηλιοβασίλεμα μόλις δείτε μια καθαρή μέρα στην πρόγνωση.

Η καλύτερη θέα στο Πόρτλαντ

#4. Πάρκο Mt. Tabor

Το Πόρτλαντ είναι μία από τις τέσσερις αμερικανικές πόλεις που έχουν ένα σβησμένο ηφαίστειο εντός των ορίων της πόλης. Ο ένοχος? Όρος Θαβώρ. Αλλά δεδομένου ότι το όρος Tabor θεωρείται ένα αδρανές ηφαίστειο, δεν αναμένεται να εκραγεί.

Δεδομένου ότι τα ηφαίστεια βρίσκονται σε υψηλότερο υψόμετρο, προσφέρουν εξαιρετικά πλεονεκτήματα στον όμορφο ορίζοντα της πόλης. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι το πάρκο Mt. Tabor έχει μια από τις καλύτερες απόψεις του Πόρτλαντ.

Είναι δύσκολο να βρεις καλύτερο μέρος για καλοκαιρινό πικνίκ με φίλους. Ετοιμάστε λοιπόν το αγαπημένο σας καλάθι για πικνίκ ή ακόμα καλύτερα, πάρτε μια πίτσα από το Apizza Scholls (ένα από τα καλύτερα μέρη για πίτσα στο Πόρτλαντ) και δείτε τον ήλιο να ξεθωριάζει στο κέντρο του Πόρτλαντ.

Αν είστε περίεργοι, οι άλλες τρεις πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν σβησμένα ηφαίστεια είναι το Bend, το Oregon, το Jackson, ο Mississippi και η Honolulu.

Άποψη του όρους Tabor

#3. Δεν μπορώ να χάσω το Πόρτλαντ Θέα: Πανεπιστημιούπολη OHSU

Το 2007 η πόλη του Πόρτλαντ γιόρτασε τα εγκαίνια του εναέριου τραμ του Πόρτλαντ με μεγάλη θαυμασμό από ενθουσιασμένους ντόπιους και υπαλλήλους του νοσοκομείου.

Αρχικά χτίστηκε ως ζωτικής σημασίας σύνδεση μεταξύ της κύριας πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Υγείας & Επιστήμης του Όρεγκον (OHSU) στο Marquam Hill και τη νότια προκυμαία. το τραμ είναι μια δημιουργική λύση σε ένα πρόβλημα που ήταν δύσκολο να λυθεί για λίγο.

Το αποτέλεσμα? Μια εκπληκτική εμπειρία στο Πόρτλαντ που προσφέρει εκπληκτική θέα στο Πόρτλαντ. Επί

Σε μια καθαρή μέρα, η πανοραμική θέα εμφανίζει πλήρως τα μεγαλύτερα ονόματα της σειράς Cascade. Θα δείτε το όρος Hood, το όρος St. Helens, το όρος Adams και ακόμη και το όρος Rainier από την Πανεπιστημιούπολη OHSU.

καλύτερες απόψεις Πόρτλαντ

Άποψη Πόρτλαντ: Η Νότια Προκυμαία στο ηλιοβασίλεμα από την πανεπιστημιούπολη OHSU με το όρος Hood στο βάθος


#2. Κλασική άποψη του Πόρτλαντ: Πάρκο Ουάσιγκτον

400 στρέμματα απαράμιλλης ομορφιάς με 6 πολιτιστικά ιδρύματα κρυμμένα στα όρια του πάρκου – τι δεν αρέσει; Όσον αφορά την εκπληκτική θέα στο Πόρτλαντ, το Washington Park είναι δύσκολο να νικηθεί.

Υπάρχουν πολλές όψεις του κέντρου του Πόρτλαντ μέσα στο πάρκο της Ουάσιγκτον, αλλά το προσωπικό μου αγαπημένο βρίσκεται έξω από τη σκάλα κοντά στα γήπεδα τένις λόγω του υψηλότερου πλεονεκτήματος.

Επίσης, το The Portland Rose Garden βρίσκεται στο πάρκο της Ουάσιγκτον. Είναι ο μεγαλύτερος και παλαιότερος κήπος με τριανταφυλλιές στην Αμερική. Το σπίτι με εντυπωσιακές 650+ ποικιλίες τριαντάφυλλων και περισσότερους από 10.000+ θάμνους, είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα δωρεάν πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Πόρτλαντ, γι‘ αυτό ελέγξτε το όσο βρίσκεστε στο πάρκο!

Περαιτέρω ανάγνωση: Τα 12 πιο εντυπωσιακά πάρκα στο Πόρτλαντ του Όρεγκον

καλύτερες απόψεις στο Πόρτλαντ Όρεγκον

Άποψη Πόρτλαντ: Στο κέντρο του Πόρτλαντ και στο όρος Χουντ στην ανατολή του ηλίου από το πάρκο της Ουάσιγκτον


#1. Καλύτερη θέα στο Πόρτλαντ: Έπαυλη Pittock

Αυτό μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά η καλύτερη άποψη στο Πόρτλαντ είναι εύκολα Αρχοντικό Pittock.

Το Pittock Mansion είναι ένα εκπληκτικό γαλλοαναγεννησιακό αρχοντικό που βρίσκεται στην κορυφή των Δυτικών λόφων και εκτείνεται σε 16.000 τετραγωνικά πόδια, διαθέτει 46 περίτεχνα δωμάτια και είναι ανοιχτό στο κοινό. Το σπίτι χτίστηκε τόσο καλά που ακόμη και το αρχικό ασανσέρ λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Εάν πιέζεστε για χρόνο και αποφασίσετε να μην περιηγηθείτε στην έπαυλη, φροντίστε τουλάχιστον να κατευθυνθείτε προς τη θέα πίσω από την έπαυλη για την καλύτερη θέα στο κέντρο του Πόρτλαντ.

Ολόκληρη η πόλη απλώνεται μπροστά σας, φωλιασμένη στην απαιτητική σκιά του όρους Hood. Είναι ένα όμορφο θέαμα και θα παραλείψετε να παραλείψετε.

καλύτερες απόψεις στο Πόρτλαντ

Άποψη Πόρτλαντ: Στο κέντρο του Πόρτλαντ το φθινόπωρο από το Pittock Mansion με το Mt Hood σε απόσταση


Καλύτερες απόψεις του Πόρτλαντ (Περίληψη ανάρτησης)

Εν ολίγοις, εδώ είναι οι καλύτερες απόψεις στο Πόρτλαντ:

  1. Αρχοντικό Pittock
  2. Washington Park & ​​Portland Rose Garden
  3. Το εναέριο τραμ του Πόρτλαντ
  4. Πάρκο Mt. Tabor
  5. Council Crest Park
  6. Πάουελ Μπουτ
  7. Portland City Grill
  8. Eastbank Esplanade
  9. Αναχώρηση
  10. Θέα στο πάρκο

Χάρτης με τα καλύτερα σημεία θέασης στο Πόρτλαντ


Αγαπάτε το Πόρτλαντ; Εδώ είναι μερικά άρθρα που μπορεί να βρείτε ενδιαφέροντα

Και να το έχετε φίλοι μου. Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η γρήγορη λίστα με τις καλύτερες απόψεις στο Πόρτλαντ. Ενημερώστε με αν πιστεύετε ότι έχασα κάποια σημεία, ευχαρίστως να προσθέσω περισσότερα στη λίστα!

καλύτερες απόψεις του Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ, απόψεις στο Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ, απόψεις στο Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ,

Μέχρι την επόμενη φορά,

Αντωνίνα

Απόψεις στο Πόρτλαντ, απόψεις του Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ, απόψεις στο Πόρτλαντ, απόψεις του Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ, απόψεις στο Πόρτλαντ, απόψεις του Πόρτλαντ, απόψεις Πόρτλαντ,