3 κοινοί τύποι ημι-φορτηγών και ποιο είναι το καλύτερο για εσάς

0
3 κοινοί τύποι ημι-φορτηγών και ποιο είναι το καλύτερο για εσάς

ημιφορτηγάΤα ημι-φορτηγά, γνωστά και ως semis, μεγάλα rigs ή 18 wheelers, διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς και έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για τη μεταφορά τους.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ημι-φορτηγών και το καθένα απαιτεί διαφορετικές ανάγκες κατά τη μεταφορά. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους τύπους ρυμουλκούμενων και πώς μπορείτε να τα μεταφέρετε.

Ορισμένα ημιφορτηγά

Τα ημιφορτηγά είναι οχήματα που μεταφέρουν ρυμουλκούμενα και είναι ορατά σε όλο τον κόσμο. Διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνία μας μεταφέροντας διάφορα αγαθά, συμπεριλαμβανομένων φαρμακευτικών προϊόντων, τροφίμων, επίπλων και ενδυμάτων. Κυμαίνονται από υπερμεγέθη φορτία βαρέως εξοπλισμού έως τυπικά φορτία οικιακών ειδών.

Κάποιοι στην πραγματικότητα δεν συνειδητοποιούν ότι τα τρέιλερ μπορούν να αποσπαστούν από ημιφορτηγά και δεν είναι ένα γιγάντιο όχημα. Το πραγματικό εξάρτημα ημιφορτηγού είναι η κύρια καμπίνα φορτηγού.

Μερικοί συνηθισμένοι τύποι ημι-φορτηγών που πιθανότατα έχετε δει στο δρόμο είναι τα κρεβατοκάμαρα, οι ημερήσιες καμπίνες και τα προσαρμοσμένα φορτηγά.

Sleeper φορτηγά

Sleeper φορτηγά είναι κάπως όπως υπονοεί το όνομα. Είναι ημι-φορτηγά με ειδικό χώρο καθιστικού πίσω από το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού. Αυτοί οι τύποι ημι-φορτηγών λειτουργούν καλά για μεγάλες αποστάσεις. Μπορούν επίσης να συνδεθούν με μεγάλη ποικιλία τρέιλερ.

Τα Sleeper Trucks διατίθενται σε διαφορετικά στυλ και μεγέθη. Πολλά κρεβατοκάμαρα που θα δείτε προσφέρουν έναν βασικό χώρο ύπνου, αλλά άλλα μπορούν να έχουν περίτεχνους χώρους διαβίωσης με πολλές πρόσθετες ανέσεις.

Ταξί ημέρας

Μια ημερήσια καμπίνα τείνει να είναι ένα πιο βασικό ημι-φορτηγό σε σύγκριση με ένα φορτηγό ύπνου. Περιλαμβάνουν κάθισμα οδηγού και συνοδηγού με επιπλέον πίσω παράθυρα. Τα πρόσθετα παράθυρα διευκολύνουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας παρέχοντας μεγαλύτερη περιοχή πίσω όψης.

Η ημερήσια καμπίνα χρησιμοποιείται καλύτερα για σύντομα ταξίδια. Το κοντό σώμα τους επιτρέπει στους οδηγούς φορτηγών να περιηγούνται καλύτερα στους δρόμους και διευκολύνουν την οδήγηση σε στενές και πιο στενές περιοχές. Οι καμπίνες ημέρας μπορούν να τοποθετηθούν με σχεδόν οποιονδήποτε τύπο τρέιλερ, καθιστώντας τα ένα απίστευτα χρήσιμο όχημα για τη μεταφορά.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο του Driving Academy σχετικά με τις διαφορές μεταξύ μιας καμπίνας ύπνου και του τρακτέρ ημερήσιας καμπίνας.

Προσαρμοσμένοι μεταφορείς

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένας προσαρμοσμένος μεταφορέας είναι ένα ημι-φορτηγό που μπορεί να προσαρμοστεί για να εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς. Ένας προσαρμοσμένος μεταφορέας επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσθέτουν πολλά χαρακτηριστικά, όπως πρόσθετες δυνατότητες ρυμούλκησης, που μπορούν να παρέχουν οποιαδήποτε μεταφορική ανάγκη μπορεί να έχουν.

Τα προσαρμοσμένα φορτηγά τείνουν να έχουν ισχυρούς κινητήρες, γεγονός που καθιστά αυτά τα ημι-φορτηγά εξαιρετικά στη μεταφορά φορτίων μεγάλου μεγέθους. Οι προσαρμοσμένες μεταφορές είναι επίσης ιδανικές για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Το περιοδικό Elegance on Eighteen Wheels μοιράζεται το The Smiths Biggest Production Peterbilt. Σίγουρα ένας προσαρμοσμένος μεταφορέας που θέλετε να ελέγξετε.

Η διαδικασία αποστολής με ημιφορτηγό

Τα ημιφορτηγά είναι δύσκολα όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού τρέιλερ για τη μεταφορά τους. Η πιο περίπλοκη φύση των ημιφορτηγών μεταφοράς σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε αρκετά εξοικειωμένοι με τις προδιαγραφές του οχήματός σας. Τα περισσότερα ημιφορτηγά ρυμουλκούνται ή χρησιμοποιείται η μεταφορά με φορτηγό με γουρουνάκι. Η μεταφορά με φορτηγό Piggyback είναι όπου ένα ημιφορτηγό ρυμουλκεί πολλά φορτηγά το ένα στο πίσω μέρος του άλλου. Μπορούν να τοποθετηθούν έως και 4 φορτηγά στο αρχικό όχημα.

Μερικές συνήθεις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε ρυμουλκούμενο ένα ημι-τρέιλερ είναι το τρέιλερ με σκαλοπάτια ή το ρυμουλκούμενο με επίπεδη επιφάνεια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείτε άλλο ειδικό ρυμουλκούμενο.

Τα ρυμουλκούμενα σκαφών είναι χαμηλότερα στο έδαφος, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά στη μεταφορά ψηλότερων ημιφορτηγών. Από την άλλη πλευρά, ένα ρυμουλκούμενο με επίπεδη επιφάνεια είναι ένα γενικό ευέλικτο ρυμουλκούμενο που μπορεί να μεταφέρει μια μεγάλη ποικιλία ημι-φορτηγών.

Γιατί να πάτε με το VeriTread;

Στη VeriTread, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι καλύπτονται οι ανάγκες σας για ημιφορτηγό μεταφοράς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκκαθαρίσετε τους κανονισμούς σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο, να συμπληρώσετε τη γραφειοκρατία και να περιγράψετε μια πορεία ασφαλούς ταξιδιού. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η μεταφορά του ημιφορτηγού σας με ασφαλή και έγκαιρο τρόπο.

Ο εκτιμητής φορτίου μας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο παρέχοντάς σας προδιαγραφές, διαγράμματα και άμεσες εκτιμήσεις φορτίου με λίγα κλικ.

Δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε και να εξορθολογίσουμε τη διαδικασία μεταφοράς με ημιφορτηγά. Η σουίτα καινοτόμων εργαλείων λήψης αποφάσεων είναι εδώ για να δώσει στους πελάτες τη δυνατότητα να λαμβάνουν σοφότερες και καλύτερες αποφάσεις μεταφοράς. Στόχος μας είναι να μειώσουμε τη συνολική αβεβαιότητα και να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία μεταφοράς.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά ή καλέστε στο (800) 880-0468 ή (863) 226-0903 για διεθνείς κλήσεις.

Schreibe einen Kommentar