7 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ Πεζοπορίες στο ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ CAPITOL REEF

7 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ Πεζοπορίες στο ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ CAPITOL REEF

September 23, 2022 0 Von admin
καλύτερες πεζοπορίες στο εθνικό πάρκο υφάλων της Καπιτώλιο

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες πεζοπορίες στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου οδικού μου ταξιδιού στη Γιούτα, τόσο ο σύζυγός μου όσο και εγώ εκπλαγήκαμε από το πόσο απολαύσαμε το Εθνικό Πάρκο Capitol Reef.

Κατά τη γνώμη μου, το Capitol Reef National Park είναι ένα από τα πιο υποβαθμισμένα εθνικά πάρκα στις ΗΠΑ.

Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η έλλειψη φήμης λειτουργεί ως πλεονέκτημα επειδή τα μονοπάτια έχουν πολύ λιγότερο κόσμο από τα πιο δημοφιλή πάρκα (σε κοιτάζω, Σιών).

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τις καλύτερες πεζοπορίες στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef.


Συμβουλές για πεζοπορία στο Capitol Reef


Εξάσκηση Leave No Trace
Αντηλιακά, στρώσεις και καπέλα
 • Ο ήλιος είναι έντονος και η σκιά ελάχιστη. Δεν μπορώ να σας πω πόσους ανθρώπους είδα να θηλάζουν εγκαύματα από τον ήλιο στο τέλος της ημέρας. ορκίζομαι Αυτό αντηλιακό, Το ανακάλυψα στη Γαλλία και τώρα το αγοράζω χύμα. Δεν θα με πιάσεις ποτέ χωρίς αυτό!
Φορέστε μπότες πεζοπορίας με καλή πρόσφυση
 • Παρόλο που τα μονοπάτια είναι καλά συντηρημένα, οι οδοντωτοί βράχοι και το ασταθές έδαφος είναι κοινά. Είναι εύκολο να σκοντάφτεις σε ανώμαλες επιφάνειες, γι‘ αυτό ετοιμαστείτε για την επιτυχία φορώντας κατάλληλα παπούτσια.
 • Αυτά είναι τα δικά μου πεζοπορία boκαι θα κοιμόμουν σε αυτά αν μπορούσα.
Νερό, νερό, νερό
 • Μην υποτιμάτε ποτέ πόσο εύκολα μπορεί να αφυδατωθείτε στην έρημο. Προγραμματίστε για 1 γαλόνι νερού ανά άτομο, ανά ημέρα.
Μείνετε σε μονοπάτια
 • Σεβαστείτε την αφθονία της ζωής γύρω σας και μείνετε στα μονοπάτια για να αποφύγετε να βλάψετε τα εύθραυστα φυτά και τον βιότοπο των ζώων. Αφήστε τα φυτά, τους βράχους και τα τεχνουργήματα εκεί που βρίσκονται – είναι παράνομο να αφαιρέσετε οτιδήποτε από το πάρκο.
Πεζοπορία με κουτάβια
 • Τα σκυλιά ΔΕΝ επιτρέπονται σε μονοπάτια ή θέα. Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχουμε δει πεζοπόρους να προετοιμάζουν τα χαριτωμένα κουτάβια τους για μια πεζοπορία προτού το παρατηρήσει ένας δασοφύλακας και τους πει ότι τα σκυλιά δεν επιτρέπονται σε μονοπάτια – σπαρακτικό να τα παρακολουθούν.


#1. Το μονοπάτι της γέφυρας Hickman

Εθνικό Πάρκο Ύφαλου του Καπιτωλίου στη γέφυρα Hickman

Το μονοπάτι της γέφυρας Hickman ήταν εύκολα η αγαπημένη μου πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef.

Ο σύζυγός μου και εγώ αρχικά σχεδιάζαμε να περπατήσουμε στη γέφυρα και να επιστρέψουμε στο αυτοκίνητο εγκαίρως για άλλη μια πεζοπορία, αλλά απολαύσαμε τη θέα από το μονοπάτι τόσο πολύ που καταλήξαμε να μείνουμε για το ηλιοβασίλεμα.

Το μονοπάτι ακολουθεί τον ποταμό Fremont και σας οδηγεί απευθείας σε μια εκπληκτική φυσική γέφυρα που οι πεζοπόροι μπορούν να εξερευνήσουν από κοντά, καθώς οι κόκκινοι βράχοι προσφέρουν σκιά και δροσερή ανακούφιση από τον ήλιο.

Παρατηρήσαμε μόνο λίγους άλλους πεζοπόρους στο μονοπάτι, κάτι που με οδηγεί να υποθέσω ένα από τα δύο πράγματα: η πεζοπορία δεν είναι πολύ δημοφιλής Ή το Εθνικό Πάρκο Capitol Reef δεν δέχεται πολλούς επισκέπτες.

Μην κάνετε το λάθος να παραλείψετε αυτή την επική πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef κατά την επίσκεψή σας! Ήταν η πιο αξέχαστη πεζοπορία που κάναμε και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Υ.Γ Με βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία;

 • Δυσκολία: Ανετα
 • Απόσταση: 1,8 μίλια μετ‘ επιστροφής
 • Υψόμετρο: 440 πόδια
 • Εκτιμώμενος χρόνος: 45 λεπτά – 1 ώρα

#2. Cassidy Arch Trail

Cassidy Arch Hike Capitol Reef National Park

Δεδομένου ότι ο σύζυγός μου και εγώ ήμασταν σε μια αποστολή να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μονοπάτια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, κάναμε κάποια έρευνα εκ των προτέρων και το Cassidy Arch ήταν η πεζοπορία που περίμενα περισσότερο.

Αυτό το μονοπάτι του Εθνικού Πάρκου του Capitol Reef είναι εντελώς συναρπαστικό! Ξεκινά από τον πυθμένα της κοιλάδας πριν ανηφορίσει γρήγορα κατά μήκος του χείλους ενός φαραγγιού.

Η πεζοπορία συνεχίζει ανηφορικά πριν ισοπεδώσετε και εισάγετε μια διχάλα στο μονοπάτι, κατευθυνθείτε αριστερά για να βεβαιωθείτε ότι θα φτάσετε στο Cassidy Arch.

Μόλις φτάσετε στην καμάρα, μπορείτε να την απολαύσετε από απόσταση ή, αν δεν φοβάστε πολύ τα ύψη, μπορείτε ακόμη και να σκαρφαλώσετε στην κορυφή της για φωτογραφίες.

Να λάβει υπόψη: Η πινακίδα για το Cassidy Arch έχει κακή σήμανση (κάναμε πεζοπορία 1 μίλι προς λάθος κατεύθυνση και αργότερα μας είπαν ότι αυτό συμβαίνει σε πολλούς πεζοπόρους). Όταν φτάσετε στη διακλάδωση του δρόμου, στρίψτε σκληρά αριστερά.

 • Δυσκολία: Μέτριος
 • Απόσταση: 3 μίλια έξω και πίσω
 • Υψόμετρο: 660 πόδια
 • Εκτιμώμενος χρόνος: 2 ώρες

#3. Chimney Rock

Το Chimney Rock Trail είναι μια σχετικά σύντομη και εύκολη πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef, ιδανική για να τεντώσετε τα πόδια σας χωρίς να καταπονεθείτε.

Θα κερδίσετε όλο το υψόμετρο στο πρώτο τμήμα της πεζοπορίας προτού το μονοπάτι ισοπεδωθεί και σας μεταφέρει πέρα ​​από την πανοραμική θέα της μεγάλης κοιλάδας από κάτω και του οπωρώνα.

 • Δυσκολία: Μέτριος
 • Απόσταση: 3,6 μίλια
 • Υψόμετρο: 600 πόδια
 • Εκτιμώμενος χρόνος: 2-3 ώρες

#4. The Grand Wash Trail

καλύτερες πεζοπορίες στο εθνικό πάρκο υφάλων της Καπιτώλιο

Η πεζοπορία στο Grand Wash Trail ήταν σαν να περπατάς μέσα από μια σκηνή στο Jurassic Park.

Οι τοίχοι με κόκκινο βράχο είναι εξαιρετικά ψηλοί και δημιουργούν ένα απίστευτο (και δροσερό) σκηνικό καθώς το μονοπάτι ελίσσεται μέσα από ένα μεγάλο φαράγγι.

Ολόκληρη η πεζοπορία είναι 4,5 μίλια (έξω και πίσω), αλλά μπορείτε να στρίψετε όποτε θέλετε. Επιλέξαμε να περπατήσουμε 1,5 μίλια πριν επιστρέψουμε στο αυτοκίνητό μας.

Συναντήσαμε δύο πεζοπόρους που επέστρεφαν από το τέλος του μονοπατιού και τους ρωτήσαμε αν άξιζε η απόσταση. Είπαν ότι το τοπίο δεν αλλάζει πραγματικά, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε ολόκληρο το μονοπάτι εκτός και αν προσπαθείτε να μετρήσετε τα χιλιόμετρα.

Επιπλέον, με εξαίρεση τους δύο πεζοπόρους που αναφέρθηκαν προηγουμένως, πρακτικά είχαμε όλη αυτή την πεζοπορία μόνοι μας. Δεν σας αρέσει όταν μπορείτε να βρείτε τη μοναξιά σε ένα εθνικό πάρκο;

 • Δυσκολία: Ανετα
 • Απόσταση: 4,5 μίλια έξω και πίσω
 • Υψόμετρο: 400 πόδια
 • Εκτιμώμενος χρόνος: 2 ώρες

#5. Σημείο ηλιοβασιλέματος

καλύτερες πεζοπορίες στο εθνικό πάρκο υφάλων της Καπιτώλιο

Περπατήσαμε στο Sunset Point για ηλιοβασίλεμα. Ξέρω – πολύ πρωτότυπο. Αλλά ήμασταν σε ένα τσίμπημα κατά την άφιξη και έπρεπε να επιλέξουμε κάπου. Λέγεται Sunset Point για κάποιο λόγο, σωστά;

Η θέα στην κοιλάδα είναι απίστευτη! Μου θύμισε το Grand Canyon (ήταν ΤΟΣΟ καλό). Η σύντομη πεζοπορία στο Sunset Point αξίζει τον κόπο λόγω της μαγευτικής θέας.

Πολύ λίγα μέρη έχουν τη δυνατότητα να μου κόψουν την ανάσα, αλλά η θέα από το Sunset Point στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef σίγουρα ταιριάζει.

 • Δυσκολία: Ανετα
 • Απόσταση: 1 μίλι
 • Εκτιμώμενος χρόνος: 20 λεπτά

#6. Μονοπάτι Cohab Canyon

καλύτερες πεζοπορίες στο εθνικό πάρκο υφάλων της Καπιτώλιο

Το Cohab Canyon Trail είναι μια από τις καλύτερες πεζοπορίες στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef, επειδή προσφέρει πανοραμική θέα στην κοιλάδα και τον οπωρώνα.

Το μονοπάτι ανεβαίνει γρήγορα σε ανηφόρα μέσω μεταγωγών προτού ακολουθήσετε πεζοπόρους μέσα από ένα φαράγγι που σας φτύνει σε μια εκπληκτική θέα.

 • Δυσκολία: Ανετα
 • Απόσταση: 3 μίλια έξω και πίσω
 • Υψόμετρο: 600 πόδια
 • Εκτιμώμενος χρόνος: 1,5 – 2 ώρες

#7. Τα Πετρογλυφικά

καλύτερες πεζοπορίες πετρογλυφικά του εθνικού υφάλου της Καπιτώλιο

Εντάξει εντάξει. Αυτό δεν είναι τεχνικά μια πεζοπορία, αλλά δεν μπορώ να το παραλείψω! Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Capitol Reef χωρίς να δείτε τα εκπληκτικά βραχογραφήματα!

Σοβαρά όμως, δεν μπορείτε να το χάσετε αυτό, απλώς παρκάρετε το αυτοκίνητό σας και κάντε μερικά βήματα κάτω από έναν ευχάριστο πεζόδρομο μέχρι να τα δείτε. Δεν μπορείτε να πλησιάσετε πολύ (οι άνθρωποι έχουν την τάση να καταστρέφουν πράγματα, έτσι δεν είναι).

 • Επίπεδο δυσκολίας: Ανετα
 • Απόσταση: .25 μίλια έξω και πίσω
 • Εκτιμώμενος χρόνος πεζοπορίας: 15 λεπτά

Καλύτερες πεζοπορίες στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef

Εν ολίγοις, αυτές είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ πεζοπορίες στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef

 1. Γέφυρα Χίκμαν
 2. Το Μονοπάτι του Κάστρου
 3. Cassidy Arch Trail
 4. Grand Wash Trail
 5. Gooseneck & Sunset Point
 6. Μονοπάτι Cohab Canyon
 7. Τα Πετρογλυφικά

Ελπίζω να σας άρεσε αυτός ο γρήγορος οδηγός για τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ πεζοπορίες στο Εθνικό Πάρκο Capitol Reef. Είμαι βέβαιος ότι θα λατρέψετε τον χρόνο σας στο πάρκο.


Έχετε επιπλέον χρόνο;

Αν ναι, προτείνω να κάνετε αιώρηση δίπλα στον Εθνικό Δρυμό Dixie για εντυπωσιακά τοπία και λιγότερα πλήθη. Ο σύζυγός μου δημιούργησε το παρακάτω σύντομο βίντεο, αναδεικνύει την ομορφιά αυτού του απόκοσμου τοπίου. Απολαμβάνω!


Περαιτέρω ανάγνωση

καλύτερες πεζοπορίες Εθνικό πάρκο Capitol Reef, Capitol Reef National Park, καλύτερες πεζοπορίες, καλύτερες πεζοπορίες Εθνικό πάρκο Capitol Reef, Εθνικό πάρκο Capitol Reef, καλύτερες πεζοπορίες,

Μέχρι την επόμενη φορά,

Αντωνίνα